時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

是朋友
知佢係藍但個女深黃,之前試過為政見鬧交,講明屋企唔講政治!點知有日幫佢執袋上枱發現袋裡面成套full gear. 結果鬧大架,個女仲話唔要呢d老豆,就係呢句個fd忍唔住打左佢幾下,個女今日唔番屋企訓. 佢個女讀大學,依家大學真係好多深黃害群之馬,攪到屋企四分五裂,害人不淺!

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

女仔咁易深黃,實好易呃,重一個女仔出面唔返屋企,呢d時候好危險,其他親人可否做中間人,约佢出嚟食飯再一齊返屋企

大宅

依傢的黃人好卑辟,要小心個女仔卑人騙!

別墅

後生仔女,基本上係黃,黃師出黃生

子爵府

kit2004 發表於 19-9-18 00:45
是朋友
知佢係藍但個女深黃,之前試過為政見鬧交,講明屋企唔講政治!點知有日幫佢執袋上枱發現袋裡面成套fu ...

補充內容 (19-9-18 01:25):
希望你朋友個女快啲返屋企...

禁止發言

2019新春慶豚圓 2019勳章

禁止發言

別墅

畀面勳章

回覆 Ben2003 的帖子

我一路以為民主黨會免費幫佢地打官司㗎!

大宅

2019勳章

回覆樓主:

由佢係出面,後生女係要受教訓,衰左,先知屋企係最好

伯爵府

2019新春慶豚圓

In2c68 發表於 19-9-18 04:41
回覆 Ben2003 的帖子

我一路以為民主黨會免費幫佢地打官司㗎!

一門生意發大財

大宅

2019勳章

我覺得是邪教,好似傳銷咁,不能罵,要帶去睇精神科,暫時不要返學,不要用電括話,隔離一排。

大宅

2019新春慶豚圓

abbylo2 發表於 19-9-18 04:59
由佢係出面,後生女係要受教訓,衰左,先知屋企係最好

但係衰咗先返嚟嘅代價太大啦!

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

屋企唔講政治?即冇辦法勸導,只有比其他人影響,我一定講。

0404lau    發表於 19-9-18 11:12

大宅

2019勳章

黃師黃絲害人不淺,罪孽深重

男爵府

2019勳章

切斷佢經濟,唔交學費,唔好再番D鬼大學,由佢係外面自生自滅

大宅

唔比學費,休學一年

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

yk2 發表於 19-9-18 01:12
女仔咁易深黃,實好易呃,重一個女仔出面唔返屋企,呢d時候好危險,其他親人可否做中間人,约佢出嚟食飯再 ...

朋友只得一個女,我諗佢女應該係學生宿舍訓。我都勸朋友叫個女回來屋企傾下先。但佢話都唔聽,點傾

複式洋房

kit2004 發表於 19-9-18 00:45
是朋友
知佢係藍但個女深黃,之前試過為政見鬧交,講明屋企唔講政治!點知有日幫佢執袋上枱發現袋裡面成套fu ...

我親人都係咁,鬧過大交,但之後時間耐左,佢肯聽既時候,就講少少,等佢地自己消化下

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

宜家年青人好固執,仲頑固過老人家

禁止發言

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊