時政擂台

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

支持香港警察嚴正執法!

男爵府

lemontea520 發表於 19-9-18 09:09
曱甴敢出黎放燒起磚拆欄爆玻璃開水喉打市民開記者會不帶口罩唔用摭摭住你地既行為,我地5百幻人比個叻你
...

除囗罩,除囗罩,除囗罩,除囗罩,除囗罩,除囗罩,除囗罩,除囗罩,香港曱甴,時代垃圾,香港曱甴,時代垃圾,香港曱甴,時代垃圾,香港曱甴,時代垃圾,香港曱甴,時代垃圾,香港曱甴,時代垃圾

別墅

回覆樓主:

講左甘耐都重講721&831。
文宣份工都幾好做!
盲妹單野,衰左又吾再提啦!

伯爵府

如意 發表於 19-9-18 09:07
如果你敢承認警察與黑幫勾結、亂打市民和濫捕良民是錯的,我比個叻你。

7月21日元朗過百個白衣人在西鐵站 ...

星期一, 謝Sir已經澄清,佢哋經過調查,再捉左一班人。

當時,唔捉,唔等於以後唔捉,好多野唔係你唸咁簡單,當時d人有腳識走,你話捉就捉到咩!

仲有,暴徒換衫扮市民,已經是事實,電視直播已經影哂。

大宅

支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法

男爵府

如意 發表於 19-9-18 10:42
睇你地班無知婦孺的邏輯思維都幾好笑架喎仲有無D荒謬D添架? 講多D黎聽吓。
...

詞窮呀你!比人笑緊果個係你呀!無邏輯思維既垃圾

支持警察嚴正執法

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法
支持香港警察嚴正執法

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無如果, 全部都係暴徒搞出黎既野

別墅

如果你敢承認警察與黑幫勾結、亂打市民和濫捕良民是錯的,我比個叻你。

支持香港警察嚴正執法

大宅

回覆樓主:

執法者係一定要執法,犯法者走唔甩

伯爵府

如意 發表於 19-9-18 10:29
影晒出黎都可以話無呢D事發生,仲話無根據惡意抹黑警察? 真係要比個叻你。 無知婦孺萬歲
...

你先無知!睇下四點警察記者會啦,全部解釋得好清楚,不過你地啲慣性抹黑警察既,聽完都當冇聽過啦!等如831丶爆眼女一樣無中生有

子爵府

回覆樓主:

點解只係講警察打人又唔講垃圾暴徒呀?又叫民主可?

支持香港警察,亦要支持佢地跟國際標準!!

水晶宮

如意 發表於 19-9-18 10:29
影晒出黎都可以話無呢D事發生,仲話無根據惡意抹黑警察? 真係要比個叻你。 無知婦孺萬歲
...

都係嗰句啦,冇曱甴就唔駛出殺蟲水

水晶宮

回覆樓主:

任何地方都係,只有犯法嘅人最怕警察最憎警察

大宅

BGCOME08 發表於 19-9-18 09:18
人哋警察洗乜你俾個叻佢哋呀?你以為你你那根蔥?那根蒜?

白痴就唔好出黎獻世啦! : ...

男爵府

PacoMum 發表於 19-9-18 11:36
你先無知!睇下四點警察記者會啦,全部解釋得好清楚,不過你地啲慣性抹黑警察既,聽完都當冇聽過啦!等如8 ...

暴徒只懂無限loop 721, 831...

但由612開始至915, 他們策動十幾場暴動;虐打恐嚇無數市民;刑事毁壞過億公物令全港經濟損失以十億計算;無價的香港聲譽和人民質素更摧毁到負水平!!!

呢d暴徒隻字不提!美化自己所做的惡行!

侯爵府

好媽媽勳章

下次曱甴開陰間記者會夠膽以真面目見人,我俾夠一萬個叻你又點話
開心每一天

大宅

tp-windy 發表於 19-9-18 11:10
樓主,你詞窮就鬧人無知婦孺, 你可知道呢班師奶,好多係三大畢業,有master degree 都大把人,所以唔好走 ...

你地咪一樣叫人地示威者做曱甴/暴徒!難道你地唔係詞窮? 做咩呀?唔鐘意被稱呼做無知婦孺呀?呢D叫做"己所不欲,勿施於人"!咁簡單嘅道理你地都唔識,仲話自己係大學畢業。唔怕比人笑架咩!仲話係三大畢業邊三大呀?社會大學? 定係魔人比喇大學? 定還是係無知婦人大學呀?

yk8ky    發表於 19-9-18 13:38

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如意 發表於 19-9-18 12:23
你地咪一樣叫人地示威者做曱甴/暴徒!難道你地唔係詞窮? 做咩呀?唔鐘意被稱呼做無知婦孺呀?呢D叫做"己所 ...

我只會叫呢班無恥的示威者做暴徒,
因佢地只有一個身份,就是暴徒!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

仲講咩721,痴線

首頁
34567...8

尾頁

跳至