時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Let’s get to 1727 signatures before the end of the day, can you sign now?
http://chng.it/krRmVXsw

呢條link係咪fake?
我朋友話啲no,無乜轉過。

珍珠宮

係我簽嗰個site。我琴晚留既comment仲喺度。

點解話係假嘅?

水晶宮

RelaxHippo 發表於 19-9-18 10:45

點解話係假嘅?

我朋友話佢啲 sign 咗no.睇咗成晚都係跳到某啲數就再跳過。大家可以一齊留意下。
幾日前都3萬幾

水晶宮

RelaxHippo 發表於 19-9-18 10:45

點解話係假嘅?

我哋都sign咗

珍珠宮

Onlok 發表於 19-9-18 11:04
我朋友話佢啲 sign 咗no.睇咗成晚都係跳到某啲數就再跳過。大家可以一齊留意下。
幾日前都3萬幾
...
我都留意到一直都未過到35000.

珍珠宮

呢個site都係外國嘢, 無奈。 我終於都明點解阿爺要禁制fb, youtube, WhatsApp 等, 同發展自己既version.

前幾日我個黃絲朋友又WhatsApp 咗個醫護人員聯署反暴力示威, 佢話有個係咪我哋既中學同學, 又話有好多重複。 我心諗之前個所謂學校聯署夠有啲所謂舊生,舊生家長,前教師有古怪, 又唔見佢講。我只好諗我同呢位中學同學起碼簽既時候知道自己簽啲咩,有個site俾自己發聲,自己問心無愧,that’s all. 再一次鄙視呢位入咗民煮邪教既黃絲朋友。

首頁

尾頁

跳至