時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

ET.UFO 發表於 19-9-18 12:44
隨你啦,不喜聽普通話新聞,太多假嘢,所以唔知係台灣的,正常吧!?唔明笑什麼?五毛邏輯好難明。

...

呢D咪偏見囉
偏見讓閣下出醜,何必呢

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

豬仔嘜 發表於 19-9-18 20:29
呢D咪偏見囉
偏見讓閣下出醜,何必呢

醜在那裡?不喜聽就不喜聽,打手好似發現新大陸咁 , 出多啲post 係咪有花紅分㗎?

子爵府

公司班高層外國人放工去去學普通話(比錢架),希望總公司會比機會佢地入中國做事,唔明點解香港中國人唔信祖國今日地位.

水晶宮

ET.UFO 發表於 19-9-18 20:51
醜在那裡?不喜聽就不喜聽,打手好似發現新大陸咁 , 出多啲post 係咪有花紅分㗎?
...

出醜在於一知係普通話說一口咬定係某國囉
咁又係,如果仲識醜,就唔會攪咁多破壞臉也不紅啦

大宅

chitling17 發表於 19-9-18 20:51
公司班高層外國人放工去去學普通話(比錢架),希望總公司會比機會佢地入中國做事,唔明點解香港中國人唔信祖國 ...

因為佢地鼠目寸光

大宅

ET.UFO 發表於 19-9-18 11:11
一聽到係普通話,可以不看了。

為什麼?

子爵府

親子王國15週年勳章

tinlong22 發表於 19-9-18 12:41
其實有外國資金呢D野
連台灣都知
香港個班都唔知死撐D乜

未必係唔知,可能自己有利益所在

伯爵府

回覆:幕後黑手終於浮面了

他的基金是用於 regime change, 今次香港他有份

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

假?假新聞丶做假??

唔夠臭蟲曱甴勁!!

子爵府

親子王國15週年勳章

OHIMESAMA 發表於 19-9-18 19:02
呢個害人不淺嘅老而不,希望佢快啲帶埋呢個遺憾入棺材

老而不又何止佢,香港個老而不咪更可惡,自己係中國人都搞中國人

大宅

ET.UFO 發表於 19-9-18 20:51
...

曱甴真可憐,乜都唔知,乜都接受唔到,乜都自以為是,仲要唔夠人講就話人係收錢,此地無銀玩自爆。好心你唔好將錢放到咁大啦,收咁多黑金禍港咁黑心,真係分分鐘有錢都無命享。BK唔同連登呀曱甴,我哋唔何收錢寫文宣㗎傻仔

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢只係一個路過又抽一杯的炒家,今次台灣都有份做,點解只講人地唔講自己?咁就想推走自己做過的事?

大宅

ET.UFO 發表於 19-9-18 14:06
雖則我唔認為你們的觀點,但對你們這班五毛和打手團隊間的合作性不容置疑,可以在BK 看出你們下了一番心血 ...

咁就話人係打手?正如d人無道理可講就只懂講粗口一樣!
我都服左你!

首頁

尾頁

跳至