時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

開心吸收勳章

曱甴跳閘吾比錢你嬲吾嬲

水晶宮

mmk 發表於 19-9-19 10:38
曱甴低質文宣已經潛咗水,宣佈死亡,去太子加個亡靈名單吧

樓主唔夠人講只係出公仔,而家潛埋水(不過曱甴可能聽唔明人話)

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

回覆樓主:

我都好嬲,點解反送中唱歌就得,撐警撐政府就唔俾人唱歌

大宅

CINDYC 發表於 19-9-19 18:47
樓主唔夠人講只係出公仔,而家潛埋水(不過曱甴可能聽唔明人話)
...

唔係唔夠人講, 係成班喪屍跑晒出嚟咬人, 屍殺列車咁, 你地鍾意圍爐就圍飽佢, 冇你地咁好氣

冇睇清人講題目就嘈嘈嘈

人一藍, 腦便

講得真係冇錯

珍珠宮

回覆 KittyNg_FB 的帖子

http://www.passiontimes.hk/article/09-19-2019/56067己fact check
9.21 支持清潔Hk

子爵府

ckfamily 發表於 19-9-18 21:05
搭車錢都慳番,真係好褔利

冇錢搭車要跳閘嘅曱甴夠膽都可坐警車

水晶宮

KittyNg_FB 發表於 19-9-20 07:35
唔係唔夠人講, 係成班喪屍跑晒出嚟咬人, 屍殺列車咁, 你地鍾意圍爐就圍飽佢, 冇你地咁好氣

冇 ...

呢啲係繼續討論?好有養份啊

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

冇 ...

樓主,就你問題繼續討論,你未表達感受?
淘大那一男一女都係被暴徒曱甴圍毆用滑板車用武器下下攞命咁打完一大餐坐警車走,請問你嬲唔嬲?

子爵府

KittyNg_FB 發表於 19-9-18 21:02
睇到好嬲

嬲咩? 仇中國人仇上腦?

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

幫緊你地D黑衣人咋!非是你地犯多D罪孽!

琥珀宮

畀面勳章

pacenlove 發表於 19-9-18 21:44
直入新屋嶺,仲開埋門比佢添呀!

唔止,警車開到樓下,警察入埋屋企請佢坐都仲得

伯爵府

冇 ...

人地上警車你就嘈嘈閉,番去教仔啦。如果唔係遇到黃老師就慘了。

男爵府

KittyNg_FB 發表於 19-9-18 21:12
我地香港人, 撘地鐵無差別比人打, 後生d落巴士都比人拉, 唔後生著黑衫都要拉
北角福建人打人撘 ...

樓主睇多D不同媒體,有好多市民比曱甴打和欺凌,不要只懂罵警察

侯爵府

屍殺列車
https://www.facebook.com/PeopleOfHK/videos/896012047433323/

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

男爵府

d曱甴暴徒隨時打人喎,當然係要警察保護啦!你好恨坐咩?好快就有得你坐你哋都大條道理跳閘啦,人地大條道理坐警車又吾得,又話民主?

子爵府

sinchui 發表於 19-9-19 01:04
問句知唔知國恥你地班死曱甴打到人死咁濟,咁你回應下呢啲係乜野良心?

你唔答我會keep住問,呢度有幾隻死 ...

未答啊

珊瑚宮

BK Milk勳章

冇 ...

人一黃,腦便殘

講緊你呀

珊瑚宮

BK Milk勳章

冇 ...

Call 埋你班大針姐嘛⋯⋯

你睇下你,開個post連班針姐都唔入黎幫你口呀

首頁

尾頁

跳至