時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

我果头亦巳冇!

公爵府

都無人理
之前成班人叫到聲嘶力竭咁
家下得返一兩條友
叫三兩分鐘
皮已收

翡翠宮

回覆樓主:

呢排我呢邊又冇乜聽到喎

水晶宮

我住好高,已開冷氣了,怕左佢地,突然有一晚好大聲,原來樓上有(emoji)仔叫,我忍不住開窗用粗口罵佢(平時唔講粗口),從此靜哂

greenpea    發表於 19-9-19 09:50

侯爵府

2024年龍年勳章

又係喎...我個邊前嗰排真係晚晚叫..呢1,2日真係冇人叫

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

係啦,10點都夜架喇,唔好叫啦
我果邊停左排,尋晚又好似有人叫,不過我都聽唔到

子爵府

間中有件蛋散聲嘶力竭咁叫.

他自己提醒他夠鐘食精神病藥.

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

住佢上下左右就慘了

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

少咗人叫了

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

公爵府

回覆樓主:

我這邊停左1星期無叫,可能收唔到錢

大宅

island811 發表於 19-9-19 10:14
住佢上下左右就慘了

我樓上咪有一隻囉叫得勁大聲 早兩日仲聽到佢聲都沙晒。心諗:好心就咪再嗌啦

大宅

呢幾日無人叫

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

kittyuk 發表於 19-9-19 14:06
我樓上咪有一隻囉叫得勁大聲 早兩日仲聽到佢聲都沙晒。心諗:好心就咪再嗌啦
...

係咪青少年既聲?
之前我住個邊落兩條街都有叫聲,叫叫下都無了...

大宅

island811 發表於 19-9-19 14:21
係咪青少年既聲?
之前我住個邊落兩條街都有叫聲,叫叫下都無了...

聽聲似廿幾三十果d. 有一個把聲好細個 我懷疑係高小初中果d

王國會長

kittyuk 發表於 19-9-19 14:24
聽聲似廿幾三十果d. 有一個把聲好細個 我懷疑係高小初中果d

真系保佢地大...
不過今個星期都好似無玩罷課啦
希望快些完結

大宅

冇啦!我這邊只叫了幾次。
果幾次我比佢哋嚇一嚇之後就播國歌(唔同佢哋嘈)
跟住一陣就靜番。
god bless you

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

我個邊係得一兩晚,而家平靜左

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

呢10日8日至聽唔到

子爵府

Fion710 發表於 19-9-18 22:34