自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

除咗四大長老之外,有冇親戚好鐘意你WhatsApp B B的相俾佢哋?
我得閒都會上f b睇下人地B B相都幾開心,但如果有人隔一兩日就WhatsApp佢個B的相和視頻我會覺得好煩。所以我好少send啊B相俾其他人,除非佢哋好鍾意。
偏偏99的親戚們就好鐘意。試過有個星期較忙冇send到相俾佢地,居然會問點解咁耐冇相睇。
其實佢哋都有仔女有D都有孫,(我唔介意日日send,多人鍾意啊B喎), 只係奇怪有人會對人哋個仔女、孫咁有興趣?

大宅

tapioca110 發表於 19-9-18 22:59
除咗四大長老之外,有冇親戚好鐘意你WhatsApp B B的相俾佢哋?
我得閒都會上f b睇下人地B B相都幾開心,但 ...

我屋企既親戚會,我地熟所以就算姨媽姑姐嗰D都會想睇下我b,我沒日日,但都會久不久send下,佢地會好開心。可能都係上左年紀,所以特別鐘意小朋友。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

可能你b 太可愛

我見到d 可愛bb 都想佢亞媽多d update fb

禁止訪問

複式洋房

我愛Corina 發表於 19-9-19 00:07
可能你b 太可愛

我見到d 可愛bb 都想佢亞媽多d update fb

佢哋冇fb, 都係用WhatsApp send 相睇。換轉係我,耐唔耐send來睇下ok,但如果有人成日WhatsApp佢地仔女孫的相俾我會覺得好煩。

珍珠宮

有啲老人家好喜歡看BB的。

子爵府

Acaciacacia 發表於 19-9-22 22:44
有啲老人家好喜歡看BB的。

用戶要求終止服務

牛年勳章

我有朋友叫我 send 阿仔相比佢,佢地覺得你 bb 可愛先問你攞相,唔介意嘅咪分享吓~
未經許可,請勿轉載

珍珠宮

ansonbbb 發表於 19-9-22 22:47

男爵府

我有個男親戚就係甘,只要你發相比佢睇,雙眼就發光,仲要儲埋好多我小朋友相貼滿屋企同床頭。佢未婚嘅,仲經常失驚無神係我屋附近話上來睇小朋友,老實都幾煩下。

只可以話佢好鍾意小朋友,或者生活悶搵小朋友做寄託掛。

男爵府

我鍾意收到親戚,朋友whatsapp比我既bb相呀
睇住佢地個b覺得好開心好warm呀

伯爵府

回覆 tapioca110 的帖子

我老公d親戚成日叫我地send亞仔d相呀片呀畀佢地睇.我99仲話之前飲茶見到佢地會望住部手機係度傻笑, 原來係睇緊我個仔d相or片.
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

伯爵府

回覆樓主:

我中意睇架
佢地多數放上fb任睇
有時耐無放我會whats問下有冇新相睇添

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我鍾意睇我表妹個女啲相同video,有時候佢係FB post有時限個啲,我都叫佢另外send個video比我,得意丫嘛,心情唔好拎番出嚟睇

大宅

我只會SD俾爸媽睇...唔覺其他心人會對你個B有興趣

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

唔會特別想睇

子爵府

虎到金來勳章

我會睇親朋既 bb 相。
望見 pure n true bb 相, 人都開心d.

禁止訪問

侯爵府

princessgw 發表於 19-9-23 13:59
我會睇親朋既 bb 相。
望見 pure n true bb 相, 人都開心d.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

如果BB得意,會想睇。 唔可愛的話,可以免。

首頁

尾頁

跳至