自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

ry 發表於 19-9-21 19:44
可唔可以影張相嚟睇吓,thx

之前影落

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt
一支會回購既香水

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 +5熱血勳章

Cclong19 發表於 19-9-21 19:47
之前影落

真係好靚

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Lisa & Sara cocktail berry

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

Hermes 24 Faubourg

大宅

iki 發表於 19-9-21 20:06
Lisa & Sara cocktail berry

Berry is my favourite!

Where did u buy it?

Do you like jo malone blackberry and Bay? How about diptype lombre dans leau?

大宅

ry 發表於 19-9-21 19:56
真係好靚

仲好鬼香同long lasting

男爵府

2019新春慶豚圓

Mingming12345 發表於 19-9-21 19:52
Jo Malone Wood Sage & Sea Salt
一支會回購既香水

我都係呢支
但最近情傾檸檬果支多d

大宅

D&G Light blue

子爵府

clinique

水晶宮

回覆樓主:

Miss Dior

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 +5熱血勳章

Cclong19 發表於 19-9-21 21:19
仲好鬼香同long lasting

我上網見D人話$4xx,用到半年。咁都OK 喎
你覺得邊支最清香/香甜

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

之前影落

好靚

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

之前影落
個樽好靚,可以講係邊度買嗎?

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

親身經歷,好多男仕鍾意聞 Chanel No.5
仲記得其中一個有婦之夫同我講: you smell like a baby

男爵府

moniqueee 發表於 19-9-20 07:45
n年前,DKNY紅蘋果

我係青蘋果俾人讚

男爵府

我用開有其中3枝比人讚,由多至少
1.Zara rose 幾十蚊,清香但last到成日,雖然叫rose 但rose 味唔太覺,所以仲好冇咁女人

2 Gucci bloom 花香味,好清又好香

3 jomalone English pear

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

Hermes Un Jardin Sur Le Nil EDT

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有無人用過Benefit嘅香水?而家已經全部停產,我鍾意Laugh with Lee Lee,我女鍾意Maybe baby,後者我買過body cream,好正

珍珠宮

蕃薯仔媽媽 發表於 19-9-22 01:26
親身經歷,好多男仕鍾意聞 Chanel No.5
仲記得其中一個有婦之夫同我講: you smell like a baby : ...

chanel no5那款?
不過好似消委會說它最多知什麼?
同埋會否通街都有好易撞味?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊