自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇人今日攞新機?開心嗎?

其實點買最抵?上台?定去Fortress / 百老匯賺埋信用卡回贈?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

上台我自己覺得最搵笨。
我會睇邊度trade in價高同信用咭回贈多

公爵府

evip 發表於 19-9-20 17:41

其實點買最抵?上台?定去Fortress / 百老匯賺埋信用卡回贈?

上名補貼已經名存實亡,個plan係唔低。
另外,個人提議買apple (emoji)最好去返apple store 買,
因為試過去dealer買過兩次iPad 都發覺有啲奇怪嘢响部機裡面,
iPad Air 係一份文件(price list),
Pad mini 4 係一幅相

伯爵府

尋日去csl問過續約,我原本$316一個月月費,續3年,月費$37x,送$4500coupon 可買機,其實有冇著數

公爵府

ccmoon 發表於 19-9-20 18:04
尋日去csl問過續約,我原本$316一個月月費,續3年,月費$37x,送$4500coupon 可買機,其實有冇著數:question ...

$316 一個月唔平喎! 我用緊$108 5Gb

公爵府

WWT1234 發表於 19-9-20 17:59

上名補貼已經名存實亡,個plan係唔低。

咁離譜,仲諗住賺少少回贈添

公爵府

Joey8 發表於 19-9-20 17:43
上台我自己覺得最搵笨。
我會睇邊度trade in價高同信用咭回贈多

又係喎!Trade in 價都緊要。

大宅

育兒性格勳章

我自己都係上台,平過就咁喺Apple Store買

伯爵府

有冇人知iPhone 6 trade in 幾錢?

大宅

evip 發表於 19-9-20 17:41

囉左 有新機用

子爵府

Ocean419 發表於 19-9-20 19:12

https://hk-applegiveback-abbti.brightstar.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/BrightstarAPAC-HKAPPCON-Site/en_HK/-/AUD/ViewParametricSearch-GeneralSearch?PageletCategoryName=ProductSearchResultiPhone&FilterManufacturerName=Apple&SimpleSearchLocalizedFields=name&SimpleSearchTerm=IPHONE&SortDirection=DESC&SelectedCatalogCategoryName=iPhoneRecycle

子爵府

sesebaby 發表於 19-9-20 19:16
https://hk-applegiveback-abbti.brightstar.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/BrightstarAPAC-HKAPPCON ...

入晒series 資料知

大宅

我個部6plus話唔係個scheme入面

伯爵府

bomi 發表於 19-9-20 19:20
我個部6plus話唔係個scheme入面

佢直頭同我講free recycling

出面街呢仲有人會收嗎?

大宅

買左 11 綠
好喜歡Tiffany 色

大宅

育兒性格勳章

Apple store $420
Smartone $600
好似
佢地既網站有得睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

evip 發表於 19-9-20 18:15
又係喎!Trade in 價都緊要。

間間格下先

伯爵府

prefer 去 apple 買, 因為其他地方開左機有問題都無得換

大宅

Ocean419 發表於 19-9-20 19:23
佢直頭同我講free recycling

出面街呢仲有人會收嗎?

係囉 做乜要俾佢free recycling 我當士啤好過啦

伯爵府

evip 發表於 19-9-20 18:13
$316 一個月唔平喎! 我用緊$108 5Gb

我用緊12GB,之後都係無限的,成日上網又煲劇,有時都爆

首頁

尾頁

跳至