潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

直美 發表於 19-9-21 17:36
唔緊要啦,用自己鞋墊囉~ 買到靚鞋緊要啲

係呀!哈哈哈哈!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

littlebirdbb 發表於 19-9-21 20:18
都裝到必需品喎

係呀~ 好在有買hermes個散紙包。可以放埋紙幣,好方便!

個包包的的式式咁,咩上身其實好吸睛

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-9-22 10:21

別墅

直美 發表於 19-9-21 17:39
用左啦~~ 補返張actions pic~~
簡單襯左同色Tod’s

靚呀!近期興迷你袋,又靚又潮 (emoji)

大宅

2019新春慶豚圓

靚呀,我上星期都買左個gabrielle clutch with chain未開來用,都覺得自己好似貪色靚一時衝動

翡翠宮

回覆 直美 的帖子

Nice color

大宅

lau1312 發表於 19-9-21 22:49
靚呀,我上星期都買左個gabrielle clutch with chain未開來用,都覺得自己好似貪色靚一時衝動
...

Gabrielle clutch with chain 都型呀!我見到官網依個都好正!有啲心動。。。

你買左邊隻色?

大宅

2019新春慶豚圓

直美 發表於 19-9-21 23:26
Gabrielle clutch with chain 都型呀!我見到官網依個都好正!有啲心動。。。

你買左邊隻色?

買咗紫色呀我係紫迷但實冷靜過後覺得好貴加多少少有個mini or hobo small

wcpcelia    發表於 19-9-22 10:21

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

alicialee1210 發表於 19-9-21 13:00
我見過個袋真係好細,可唔可以拎去換貨?

如果買後連full packing 連單2,
14日內可換一次

大宅

子恩 發表於 19-9-22 00:26
如果買後連full packing 連單2,
14日內可換一次

我知呀~ 最後擰左個money clip去換左對耳環

伯爵府

2019新春慶豚圓

好毒我勁鍾意細袋

別墅

2019新春慶豚圓

直美 發表於 19-9-21 17:39
用左啦~~ 補返張actions pic~~
簡單襯左同色Tod’s

好靚呀,好sharp!! 想問你有沒有看過同色長形0個個clutch with chain?呢個應該放到電話

伯爵府

就咁睇無咁靚,你孭左上身幾好睇呀

別墅

個袋隻色不知幾靚season色唔好放過啊

大宅

jotang0405 發表於 19-9-22 07:22
好靚呀,好sharp!! 想問你有沒有看過同色長形0個個clutch with chain?呢個應該放到電話

...

有呀,果日SA有擰俾我比較。但我唔太歡喜,所以都無試上身就reject左

大宅

beehoneybee 發表於 19-9-22 04:08
好毒我勁鍾意細袋

細袋係瀟洒嘅

大宅

millennia 發表於 19-9-22 08:45
就咁睇無咁靚,你孭左上身幾好睇呀

唔係呀~ 就咁睇其實都靚!越睇越靚
隻桃紅襯淡金扣好elegant

大宅

nana0212 發表於 19-9-22 09:49
個袋隻色不知幾靚season色唔好放過啊

男爵府

回覆樓主:

好靚呀,我又係想買個細袋仔,又係睇緊呢個款好?定圖餅好?你呢個色好靚,請問邊間店買?星期六睇睇

大宅

BGCOME08 發表於 19-9-22 11:05
好靚呀,我又係想買個細袋仔,又係睇緊呢個款好?定圖餅好?你呢個色好靚,請問邊間店買?星期六睇睇 :ilov ...

Hihi~ 個人覺得外型圓餅係cute啲嘅。不過我得150,而圓餅條鏈無得收短,咩上身比例唔好睇。再加上圓形無方形咁好放野,所以我最後揀左依款。

我星期五係PP買架。我買果陣桃紅色係最後一個。藍綠色應該仲有貨

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
P9 K25 ... 2 3
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊