時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Hayeungyeung 發表於 19-9-22 00:06
黑記就只用手機影啊伯,無人影暴徒。
見到有啲打伯伯人渣恐怖分子無帶面罩,希望警察拉到啲畜牲,呢啲人無人性

男爵府

睇到喊咗,佢地根本想殺人

子爵府

我頭先都睇咗TVB
好彩TVB有播返

有個男人已經跪地求饒 上左的士
都俾人拉返出黎
啲人係咪痴L線

男爵府

funlulu 發表於 19-9-22 01:27
其實你d暴徒行為同721 白衫一樣咋,
暴徒唔好再話自己係義士啦,
犯左法一樣要拉架

我覺得721白衫d人高尚好多loh! 佢哋都係想為民除害!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好嚇人

珍珠宮

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 00:44
https://www.facebook.com/178965725523592/posts/2458044394282369/?sfnsn=mo

打老伯前傳,冇腦藍c選擇性 ...

當睇得太多曱甴因為人地話支持警察,支持中國就打人,呢d都係小兒科

大宅

回覆樓主:

日日係到話721白衣人打人。而家哩班暴民咪又係日日係條街亂打市民, 真係好嬲。

d黑記仲要訪問個呀伯, 問你係咪想自殺, 真係睇到勁嬲。

珍珠宮

post上外國網站比較好,要全世界都知道,香港黃暴徒係點樣和平,根本一個二個都十足文革咁,批鬥人,打人圍人,仲理直氣壯?? 有樣要俾所有人知道,起碼有阻嚇作用,唔好一人多就撒旦上身咁,個個都做惡霸!

大宅

回覆樓主:

下下都對住頭打,直情係想攞佢命

大宅

Hayeungyeung 發表於 19-9-22 00:06
黑記就只用手機影啊伯,無人影暴徒。

呢個究竟咩世界,很心疼,憤怒

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 00:43
https://www.facebook.com/178965725523592/posts/2458044394282369/?sfnsn=mo

覺得示威者好可憐,成日俾 ...

就算佢有攻擊人先,咁你即係覺得佢抵死啦?
咁以後你哋唔話防暴警察對你暴力啦!因係你哋掟嘢、放火及破壞在先!

伯爵府

黑妓者

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 00:43

覺得示威者好可憐,成日俾 ...

呢D片只係睇倒阿伯好似想打人,但佢冇打倒人人喎!咁就要比咁多人圍住打?而且D暴徒真係打到阿伯流血喎!

禁止訪問

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 10:43
回覆 louisa_hk 的帖子

但係黑警連毫無攻擊性嘅人都打,好似有個傳道人下跪,毫無攻擊嘅意味,都用腳踢開 ...

你要搞淸楚,你哋係打市民呀!係咪因為有D個別警察係咁你哋就要打市民呀?係市民身上報復呀?

大宅

回覆樓主:

希望捉到她,繩之於法!

大宅

警察一定要向銀行索取門口既cctv 查清楚再拉人

子爵府

打到阿伯爆缸都係事實啦!有無腦,點樣選擇性都係打到人血流披面.

前傳只係佢好勞嘈, 鬧人但亦無人因此受傷, 所以都係要打 ?

真係替你辛苦咁難兜都仲要兜, 點兜黑衣人都係打人,仲要係一大班,無差別不論男女老幼,
下下見見血, 相對白衣人真係畀下去.

LeoChung_FB 發表於 19-9-22 00:44

打老伯前傳,冇腦藍c選擇性 ...

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至