時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

暴徒和幫兇都再無借口話手無寸鐵

男爵府

2019新春慶豚圓

pkmama 發表於 19-9-22 01:26
個pk黑記,重要好輕挑問白衫個男人「你想死點解唔自殺既?」

香港好多冷血曱甴,黃屍黑衣全部都不是人

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

點解d黑記可以咁賤

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

littlesister 發表於 19-9-22 01:24
上次淘大用滑板打阿伯既都係女曱甴

所以警察唔使留手,男女暴徒一樣看待,唔使錫住佢哋

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

ngar888 發表於 19-9-22 00:21
用摺椅打頭嗰個係女性,真係好狼死,喪心病狂

係,心理變態及完全無人性,醫翻都嘥藥費,唔死都無用!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Era 發表於 19-9-22 00:46
其實真街坊真係應該留喺屋企啦,點忍唔到都要忍,由得班暴徒喺街自high啦。 ...

賤種曱甴應該要大陸出手,讓1/10中國建國70週年永遠蒙上污點!
大家要冷靜再忍一忍,留在安全地方!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

2019新春慶豚圓

hohoho2013 發表於 19-9-22 00:56
都話d女暴徒狼死過男人,暴徒畀警察打,就扮喊叫唔好打,但自己打人就狼過隻藏獒
...

個女暴徒應該唔係普通人。
今日話721一個月入元朗示威, 原來係報復。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ngar888 發表於 19-9-22 00:21
用摺椅打頭嗰個係女性,真係好狼死,喪心病狂

吓,女人都咁狠毒
佢一係係屋企比人家暴慣,出黎搵人發洩,一定就精神病人,一係索左野

複式洋房

selinako^^ 發表於 19-9-22 01:48
吓,女人都咁狠毒
佢一係係屋企比人家暴慣,出黎搵人發洩,一定就精神病人,一係索左野 :igi ...

佢真係好狼,一野車落個頭度

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tutik 發表於 19-9-22 01:45
個女暴徒應該唔係普通人。
今日話721一個月入元朗示威, 原來係報復。

焉有頭,債有主
佢有病就睇醫生,唔好無差別打人
要佢十倍逢還,不得好死

珍珠宮

ngar888 發表於 19-9-22 01:49
佢真係好狼,一野車落個頭度

怪不得,警察查架車果2個女仔,
原來今晚打到人就死個2個都係女人

子爵府

好媽媽勳章

BK另一個POST #17, 清楚影到用摺椅打阿伯隻曱甴婆, 以為除左CAP帽無人認得

https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1

補充內容 (19-9-22 02:02):
係長黑髮女人

補充內容 (19-9-22 03:12):
抱歉各位, 要向米奇老鼠姐姐及各位JM道歉, 原來打老伯是另一女人, 雖然白色上衣都有大公仔圖案, 但再看清行兇者是穿短褲綠鞋的

珍珠宮

hohoho2013 發表於 19-9-22 00:56
都話d女暴徒狼死過男人,暴徒畀警察打,就扮喊叫唔好打,但自己打人就狼過隻藏獒
...

捉到要判終身,無差別,有預謀謀殺
唔判終身,章顯唔到公義

珍珠宮

肥嘟媽 發表於 19-9-22 01:51
BK另一個POST #17, 清楚影到用摺椅打阿伯隻曱甴婆, 以為除左CAP帽無人認得

https://www.baby-kingdom.com/ ...

阿爾蓋特feel定q埋手果個

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

https://m.facebook.com/groups/41 ... id=1544656222341563

子爵府

畀面勳章

好PK。我想投訴佢,知佢名,知佢報館名,但佢咁無質素,假記者機會大。

子爵府

好媽媽勳章

selinako^^ 發表於 19-9-22 01:55
阿爾蓋特feel定q埋手果個

長黑髮女人

珍珠宮

肥嘟媽 發表於 19-9-22 02:02
長黑髮女人

tks
祝果個女人 今晚被捕

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

好在部電視係自己,唔係的話嬲到打爆左

男爵府

2019勳章

肥嘟媽 發表於 19-9-22 01:51

https://www.baby-kingdom.com/ ...
唔係呢個,摺櫈打阿伯嗰個係著短褲綠色鞋㗎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊