時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

mmpo 發表於 19-9-22 00:39
又一個,睇住直播比人打到流血

呢個傷者唔見咗,頭先鏡頭影咗呢個鏡頭之後就轉咗馬路無着衫既男人到,我擔心呢個伯伯有事,我見佢條褲好似失禁

子爵府

好媽媽勳章

dragonIT 發表於 19-9-22 02:48
唔係呢個,摺櫈打阿伯嗰個係著短褲綠色鞋㗎

係佢呀, 你望清楚佢件衫個公仔, 你睇片, 佢由地下攞起張摺椅開始, 己清楚見到佢件衫個公仔圖案

補充內容 (19-9-22 03:05):
咪住, 多謝你的指出, 再反覆睇返#22 同我錄新聞條片, 的確有不同, 個女人係著短褲

男爵府

2019勳章

肥嘟媽 發表於 19-9-22 02:52
係佢呀, 你望清楚佢件衫個公仔, 你睇片, 佢由地下攞起張摺椅開始, 己清楚見到佢件衫個公仔圖案
...
我有拍片睇係唔同㗎,一個著貼身似米奇公仔,打阿伯係鬆身似怪獸公仔個頭似掃把

子爵府

好媽媽勳章

dragonIT 發表於 19-9-22 02:59
我有拍片睇係唔同㗎,一個著貼身似米奇公仔,打阿伯係鬆身似怪獸公仔個頭似掃把
...

多謝你提出, 我再反覆看,的確我不正確, 向各位JM道歉, 亦向米奇老鼠姐姐道歉, 冤枉左佢

男爵府

2019勳章

肥嘟媽 發表於 19-9-22 03:08
多謝你提出, 我再反覆看,的確我不正確, 向各位JM道歉, 亦向米奇老鼠姐姐道歉, 冤枉左佢
...
唔使道歉咁嚴重,最緊要認清邊個係真暴徒,幫警方緝兇

子爵府

好媽媽勳章

dragonIT 發表於 19-9-22 03:41
唔使道歉咁嚴重,最緊要認清邊個係真暴徒,幫警方緝兇
點都好,沒弄清楚就講,係我唔啱,我係另一post仲鬧左佢繼句,冤枉左佢 希望米奇老鼠姐姐原諒我啦,始終要對自己所做所講的負責任

補充內容 (19-9-22 03:58):
幾句,不是繼句

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

畜牲黎

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

喪心病狂
冇人性

大宅

pkmama 發表於 19-9-22 01:26
個pk黑記,重要好輕挑問白衫個男人「你想死點解唔自殺既?」

又係d pk假記者

大宅

回覆樓主:

直情想殺人

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

921暴徒黑記血洗元朗!

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

暴徒全部造假,全部大話精,全部幫兇,殺人兇手,當市民警察係war game對象,打到頭破血流,政府請保護香港市民。
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

侯爵府

回覆 mmpo 的帖子

成班無人性恐怖分子,打到真市民個頭血流披面,其中有個放工路經叔叔,佢只是有紋咗身,怎麼都無做過,跪地求班人渣恐怖分子放佢,班人渣暴徒都要打佢,成日打真市民,破壞公物班無人性恐怖分子,一定會有報應

珍珠宮

2019新春慶豚圓

好可憐
一班黑妓視生命為無物!
如果佢地眼中嘅警察係衰嘅,咁班黑妓衰9萬幾倍!莫視生命!做人也不配!
口裡說憎大陸
可惜已轍底成為一個舊一輩的大陸人!

男爵府

mmpo 發表於 19-9-22 00:12
一開電視見到兩個男人個頭流哂血,鏡頭仲見到有人繼續用摺椅打佢頭,痴嘜X野缐呀:ang ...

一兩個人出去同佢哋鬥,太危險

珍珠宮

ngar888 發表於 19-9-22 00:21
用摺椅打頭嗰個係女性,真係好狼死,喪心病狂

好想個八婆比人拉,打得咁爽

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊