婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我有左 同6299講 比佢地鬧爆 不斷話我同老公自己都搞唔掂 又未做過壓力測試 搵錢又唔多 學人生仔 話接受唔到,叫我地趁有得揀考慮清楚!全部想法都好負面,我地兩個加埋至少4-5萬一個月,係咪真係唔夠養一個小朋友(emoji)(emoji)

象牙宮

南亞人..... 生好几个。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

牛年勳章

你老公比好多錢做家用?

子爵府

回覆 Chelseylui 的帖子

咁你哋生完,邊個湊?係邊度住?
如果又唔係一齊住,又打算請工人湊or 總之唔係6299湊,一切自己兩個搞掂,又唔會俾少咗家用,咁可以不理

子爵府

你哋係咪一齊住
有自己地方 完全唔使靠老爺奶奶
其實可以唔使理佢哋

複式洋房

HOPEFORBB 發表於 19-9-22 18:29
回覆 Chelseylui 的帖子

咁你哋生完,邊個湊?係邊度住?

我地唔係一齊住 之後都打算請姐姐,唔會煩到佢地 家用照比 我都知唔洗理 但上黎呻下

複式洋房

KoneyB 發表於 19-9-22 19:08
你哋係咪一齊住
有自己地方 完全唔使靠老爺奶奶
其實可以唔使理佢哋

唔係一齊住 因為佢地講野好難聽 又話如果之後離婚個小朋友跟邊個 害左個小朋友 用盡一切想我地唔要bb 聽到我好激氣

子爵府

Chelseylui 發表於 19-9-22 19:26
唔係一齊住 因為佢地講野好難聽 又話如果之後離婚個小朋友跟邊個 害左個小朋友 用盡一切想我地唔要bb 聽到 ...

把口臭成咁 唔使理佢哋 盡量少見

子爵府

未聽過生仔都要做壓力測試
其次唔係一齊住又唔駛靠佢地, 可以唔駛理佢地講咩

大宅

不用理會

大宅

恭喜您甘快睇清真面目,到時知道點做了

男爵府

哦,第日bb唔駛比佢地見,完。

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Chelseylui 發表於 19-9-22 14:29
我有左 同6299講 比佢地鬧爆 不斷話我同老公自己都搞唔掂 又未做過壓力測試 搵錢又唔多 學人生仔 話接受唔 ...

應該夠用

男爵府

咁叫6299喺你生左都唔洗黎見b,個b都唔會叫佢地爺爺嫲嫲。大肚到生左後都記得唔好靠佢地,所有野自己攪掂,4-5萬月入應該ok。加油!

男爵府

有老人家咁唔鍾意自己黎緊有個孫咁奇怪?!!
BTW, 上黎呻下, 唔洗理佢地, 唔同住就最好啦! 唔好嬲了, 安心養胎吧!

大宅

幾多人想抱孫都冇,佢地鬧你仲叫你捻清楚?即間接叫你地傷害一條生命?好癲!樓主安心養胎,唔好理佢地。以後最好唔好多見

珍珠宮

年代唔同, 6299思想都唔同左

大宅

Chelseylui 發表於 19-9-22 14:29
我有左 同6299講 比佢地鬧爆 不斷話我同老公自己都搞唔掂 又未做過壓力測試 搵錢又唔多 學人生仔 話接受唔 ...

佢地係魔鬼嗎?咁樣嘅屋企人真心恐怖。幾多人恨孫抱錫到小朋友窿吖,佢地唔期待都算,仲想做殺人兇手。你唔洗理佢地囉,B係你兩公婆既,你地OK咪得囉,佢地咁狼死,第時咪使旨意可以抱小朋友

男爵府

回覆樓主:

你c6平時比好多佢地嗎?會唔會係怕佢有仔女就無錢比佢地呀,怕搞到自己要幫手照顧,就算想落閘都唔洗咁講,你c6知佢地甘講嗎

首頁

尾頁

跳至