時政擂台

跳至

首頁
23456...19

尾頁

子爵府

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:25
無警察咁勁,整花人地架車仲可以拉埋人

Do u have video?

太子站死人都作得出,我都好難再信你地講嘅故事

大宅

peggyrainbow 發表於 19-9-22 18:18
你又打橫講, 而家佢地都唔係為訴求呀, 為打而打, 為破壞而破壞, 你唔係睇唔到暴徒點破壞香港丫, 唔係仲有 ...

警察要拉破壞嘅人我認同呀,但被制服之後呢?我敢講如果唔係警察過份暴力,無人會講成立獨立調查委員會

https://youtu.be/9Tx1w2hSGb0

男爵府

2018父親節勳章

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:15
好多示威者被制服之後,警察仲對佢施行武力,係咪著咗制服通街打人就得?
...

講咁耐都無實質理據令人信服你嘅說話,還原基本先,點解會有警察打暴徒啊?暴徒做過咩啊?今日又有無睇直播啊?唔好睇咁多爛果啊,睇多幾間啦

大宅

sisterchanchan 發表於 19-9-22 16:34
著咗警察制服,點打人都有藍屍撐!

呢位亞伯咁老係急救員定記者?講明暴徙,恐怖份子當然要用硬武力完全制服啦,不過香港警察畏手畏尾,又要同黃媒交代,其实林郑应比多d杈力警察,捉更加暴徙。

大宅

傻太 發表於 19-9-22 18:30
Do u have video?

太子站死人都作得出,我都好難再信你地講嘅故事

睇真d,網上好多真相,唔好視而不見

https://youtu.be/xqrxDi_VEy8

子爵府

hungng 發表於 19-9-22 17:13
回覆 sisterchanchan 的帖子

支持警察, 維護法紀
支持警察

大宅

ssl418 發表於 19-9-22 18:26
算把啦,你估你好好呀,我都真心覺得你啲仔女好慘

夠啦夠啦,連回覆都要執人口水尾,你識唔識講野嫁?唔好人講咩你講咩啦!

子爵府

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:25
無警察咁勁,整花人地架車仲可以拉埋人

同埋,點解你地咁BB嘅?次次自己犯錯時,就要話隔離班豬仔都係咁喇,係咪豬仔犯錯,就可以令你嘅錯變為啱呢?小學生也不屑這個技倆喇

大宅

abbylo2 發表於 19-9-22 18:30
新會員,專登新開account的文宣,唱衰警察

已舉報

點解你覺得我d真實影片係唱衰警察?你都覺得呢d片入面警察係做衰野?

大宅

OHIMESAMA 發表於 19-9-22 18:30
呢啲文宣錢唔易賺㗎!要埋沒良心、捏造事實冤枉好人,損人不利己,搵到都冇命享呀咁陰質
...

我敢對天發誓無收錢呀,都祝收錢撕牆打人嘅人絕子絕孫!咁多真實影片都話係捏造事實嘅人,先係眼盲心盲無良知

大宅

baofankan 發表於 19-9-22 18:32
講咁耐都無實質理據令人信服你嘅說話,還原基本先,點解會有警察打暴徒啊?暴徒做過咩啊?今日又有無睇直 ...

還原基本步,點解會有人示威呀?係林鄭推惡法呀?點解行動升級呀?無200萬人出嚟林鄭都無理呀!點解要成立獨立調查委員會呀?係警察執法不公,過份暴力呀!

我就睇好多新聞嘅,所以先唔支持警察制服人後仲用暴力!

https://youtu.be/9Tx1w2hSGb0

侯爵府

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:17
你支持以暴制暴嘅話,你無權話人地使用暴力,我就唔支持暴力嘅,警察咁多人,收咁多人工,又呃咁多ot,諗 ...

你交稅大晒呀!咁d暴徒打爛社會公共設施係咪都要同我地交待呀!
警察OT咪就係你地支持暴徒囉,暴徒出嚟,咪要警察戒備囉,所以你d稅應該要俾得心甘命抵啦,嘈咩呀!

大宅

SnowlyL 發表於 19-9-22 18:33
呢位亞伯咁老係急救員定記者?講明暴徙,恐怖份子當然要用硬武力完全制服啦,不過香港警察畏手畏尾,又要 ...

而家係拉入後巷圍毆喎,仲唔夠暴力呀?警察都係棋子嚟,咪又係做林鄭擋箭牌,以為自己係正義

侯爵府

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:48
還原基本步,點解會有人示威呀?係林鄭推惡法呀?點解行動升級呀?無200萬人出嚟林鄭都無理呀!點解要成立 ...

惡法惡法,咩惡法呀?請你詳細解釋清楚,因為你地嘅解讀同我地d星斗市民唔同,我真係好想知你點理解為惡法,唔好俾我睇懶人包,我無興趣,嗰d只啱唔用腦嘅人睇,你呢d應該係高智慧高學歷嘅人,應該有獨特見解

大宅

傻太 發表於 19-9-22 18:37
同埋,點解你地咁BB嘅?次次自己犯錯時,就要話隔離班豬仔都係咁喇,係咪豬仔犯錯,就可以令你嘅錯變為啱 ...

我同意呀,所以示威者放火打人比人拉我無意見呀?咁警察制服人後亂打人,可以點解決?咪又大把人話示威者暴力先又點點點

大宅

ckm80 發表於 19-9-22 18:48
你交稅大晒呀!咁d暴徒打爛社會公共設施係咪都要同我地交待呀!
警察OT咪就係你地支持暴徒囉,暴徒出嚟, ...

你同林鄭一樣咁擔心公共設施嘅話,建議下次示威你出去攬實d公共設施,唔好比人破壞,造福人群

侯爵府

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:35
睇真d,網上好多真相,唔好視而不見

https://youtu.be/xqrxDi_VEy8

無聲你講都得啦,又係你地話先撩者賤,呢d咪完美演繹囉,嘈咩呢?都無幾十個人圍住佢打,又無扑頭喎
如果你咁都覺得有問題,咁你更應該出聲遺責群毆市民嘅暴徒

男爵府

2018父親節勳章

sisterchanchan 發表於 19-9-22 18:48
還原基本步,點解會有人示威呀?係林鄭推惡法呀?點解行動升級呀?無200萬人出嚟林鄭都無理呀!點解要成立 ...

請問有幾惡法?你有無認真睇清楚?咁又做咩會關打人、非禮事?唔好用口號式講200萬人啦,200幻咋,好多外媒做統計最多30萬人咋

大宅

ckm80 發表於 19-9-22 18:51
惡法惡法,咩惡法呀?請你詳細解釋清楚,因為你地嘅解讀同我地d星斗市民唔同,我真係好想知你點理解為惡法 ...

大陸嘅法律你相信?我就唔信呀,所以反對送中條例,大陸大把事件未解決,比人滅聲,你又睇唔睇到?北京紅黃藍幼兒園、過期疫苗、發毛午餐,呢d人都未被制裁!

相反香港賣書就比人拉,坐洗頭艇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

sisterchanchan 發表於 19-9-22 17:20
我只係睇唔過眼好多人選擇性失明姐,示威者暴力應該要拉,咁警察呢?咁你撐警賺咗幾多錢呀?多到連良知都 ...

你有無睇前傳佢做左咩所以血流滿面? 而家人地讚佢1救3
https://www.facebook.com/116178588425696/posts/2506843559359175?sfns=mo

首頁
23456...19

尾頁

跳至