自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小源 發表於 19-9-22 17:27
其實講樣,只係普通後生仔樣
仲有少少MK,得高度叫中上有177CM,聽講接咁多廣告賺到笑收200萬以上 ...

你好!
好高興你討論Mirror,但係唔該你唔好擺fans相出嚟,你都無問人哋,俾返啲基本尊重,多謝!

珍珠宮

其實佢各方面都可以,假以時日,成熟啲,應該會更受歡迎。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我從來都唔覺得佢靚仔 講廣東話又唔正
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小源 發表於 19-9-22 17:27
其實講樣,只係普通後生仔樣
仲有少少MK,得高度叫中上有177CM,聽講接咁多廣告賺到笑收200萬以上 ...

樓主你偷人張相仲要放埋人地粉絲張相出黎,吾該你揾野遮住其他人先放

伯爵府

BLouie 發表於 19-9-22 21:12

樓主你偷人張相仲要放埋人地粉絲張相出黎,吾該你揾野遮住其 ...
google 姜濤有相叫偷? 咁你問google啦 粉絲張相刪

伯爵府

ABCBerry 發表於 19-9-22 20:07
佢應該得 170cm 炸....
對眼又鬥雞咁....
無170咁矮,177應該有,不過講大話就真 有拍過拖扮無拍

被爆3年前拖女相疑似扮A0處男姜濤

子爵府

牛年勳章

見過姜濤真人,佢真係令人有眼前一亮感覺佢係真人靚仔過上鏡
呢個後生仔好努力追夢希望佢可以繼續努力!
佢始終細個,做訪問講嘢唔大體,睇過佢啲訪問,佢講嘢真係好細個,咩都唔識咁

珍珠宮

小源 發表於 19-9-22 21:28
無170咁矮,177應該有,不過講大話就真 有拍過拖扮無拍

被爆3年前拖女相疑似扮A0處男姜濤

拖手呢單解釋過,佢話如果真係拍過就好了,都唔知幾恨拍拖

anncee    發表於 19-9-24 00:50

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小源 發表於 19-9-22 21:21
google 姜濤有相叫偷? 咁你問google啦 粉絲張相刪

如果真係google 拎相同你講聲sorry先,因原圖係私人相收藏 ,但麻煩你放明星相有其他人最好揾野遮左先

伯爵府

sasa@uk 發表於 19-9-22 21:34
拖手呢單解釋過,佢話如果真係拍過就好了,都唔知幾恨拍拖
公關技巧啫佢自己解釋一樣講得唔順暢,影晒相拖手話普通朋友你會唔會同個普通異性朋友行咁埋,又拖手但又無野不過FANS一定信佢既

伯爵府

回覆樓主:

佢真係幾sharp既,紅係應該

男爵府

qqgigiqq 發表於 19-9-22 20:38
我淨係知佢係 viu tv果個唔知咩比賽冠軍,無留意佢有咩作品,好普通一個鄰家男孩樣
我比較鐘意高大 ...

彭于晏呢d男神級 冇得比
Btw彭于晏係姜濤呢個年紀時 兩個都幾似樣架

珍珠宮

小源 發表於 19-9-22 21:41
公關技巧啫佢自己解釋一樣講得唔順暢,影晒相拖手話普通朋友你會唔會同個普通異性朋友行咁埋,又拖 ...

真理呀
信就點都信,唔信點都唔會/唔想信
呢點最近幾個月深深體會

anncee    發表於 19-9-24 00:51

男爵府

香港好耐冇出過青春偶像,所以佢爆紅,香港而家最紅果d都3,40歲,冇咩吸引力...難得香港出現一班後生仔,希望唔好成日有人踩佢地啦⋯⋯睇佢地好似睇返幾十年前熱力節拍Wu bum ba 果d feel, 所以其實好多媽媽fans like!

男爵府

sasa@uk 發表於 19-9-22 18:52
我愛姜濤 示個愛先

齊齊入嚟示愛先

珍珠宮

Tracy221 發表於 19-9-22 21:57
香港好耐冇出過青春偶像,所以佢爆紅,香港而家最紅果d都3,40歲,冇咩吸引力...難得香港出現一班後生仔, ...

mirror 其實真係個個都好乖仔,所以希望佢地發展好

翡翠宮

我覺得姜B Ok 架
我支持佢的

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話晒都係小鮮肉

伯爵府

春季勳章

回覆樓主:

佢喺一個肥仔,為咗減肥而讀運動營養(講錯科唔好話我,大概)。
感覺好踏實,為理想而肯付出嗰類。幾討好!

男爵府

雖然我唔係好認識佢,不過比d 機會香港後生仔都係好事!

首頁
12345...7

尾頁

跳至