論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

想揾個識講廣東話的印尼姐姐照顧媽媽,有冇好agent 介紹?

複式洋房

2019勳章

sunsun-mama 發表於 19-9-23 10:09
想揾個識講廣東話的印尼姐姐照顧媽媽,有冇好agent 介紹?

我間agent唔錯,我請左2個,一個照顧屋企老人家,一個睇小朋友,都工作了一段時間。Agent隔一段時間就What’s app問我情況,若有需要可以pm我。

別墅

請pm我

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

問吓親友,同事,有冇用開的agent, 穩陣d

大宅

回覆 細姐姐 的帖子

請pm我. Thank you

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

joe228 發表於 19-9-23 13:58
回覆 細姐姐 的帖子

請pm我. Thank you

我冇agent 介紹,亦唔想介紹,

我只係叫樓主問吓親友,同事有冇用開的agent

民房

細姐姐 發表於 19-9-23 11:48
問吓親友,同事,有冇用開的agent, 穩陣d

之前同事家中工人介紹個妹來,俾左7千個agent做direct hire, 點知臨出發前,個工人話有左,唔嚟得,結果掉左7千落海,所以我都係怕怕了

禁止訪問

大宅

2019勳章

回覆 sunsun-mama 的帖子

其實用邊間AGENT 都冇所謂, 睇下你好唔好彩, 搵唔搵到好工人。 同一間AGENT, 介紹人可以搵到好的, 你又未必可以。
我自己便是一個例子, 公司同事及其家人在某 AGENT 分別找到 & 用緊不錯的工人, 我跟著用此AGENT, 已經好辛苦找到一個2年完約的印, 但 ....... 我的工人好蠢好蠢, 冇記性, 冇COMMON SENSE, 叫一樣做一樣, 我都係度忍緊........

currypru    發表於 19-10-2 17:09

男爵府

請pm我,有好介紹。

大宅

我之前個agent都唔錯,跟好足,不過請姐姐都係講彩數

複式洋房

NatNatMi 發表於 19-9-23 10:19
我間agent唔錯,我請左2個,一個照顧屋企老人家,一個睇小朋友,都工作了一段時間。Agent隔一段時間就What ...

Pm plz ,thank you

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 NatNatMi 的帖子

can I have the agent info please?

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

可以pm我☺️☺️

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

你住邊一區,我朋友個工人好好,但係佢而家嚟緊唔需要再請工人,佢係印尼工人識得講中文

民房

beauty_muuum 發表於 19-10-11 02:15
你住邊一區,我朋友個工人好好,但係佢而家嚟緊唔需要再請工人,佢係印尼工人識得講中文
...

Pm You

別墅

sunsun-mama 發表於 19-10-11 10:46
Pm You

(emoji)(emoji)☺️

複式洋房

NatNatMi 發表於 19-9-23 10:19
我間agent唔錯,我請左2個,一個照顧屋企老人家,一個睇小朋友,都工作了一段時間。Agent隔一段時間就What ...

pm me

洋房

beauty_muuum 發表於 19-10-11 02:15
...

可否pm我?謝謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊