自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

榮盛 發表於 19-9-24 18:33
會員都提醒咗我,點解我突然來bk咁多發表呢,我數下,原來我身邊好多人好多gp同我意見唔同,咁大家都唔想影 ...

明你。我以前都好少在BK留言,呢2個月幾乎日日留

侯爵府

teambuilder 發表於 19-9-25 01:39
十分同意,是樓主自己太在意朋友的政治立場。既然group 內有黃有藍,幾廿歲人冇理由仲未知咩時候要慎言, ...

我明白你意思又接受你建議,其實我自己check番,自從佢退又番來佢的時事發表都沒人搭嘴,應該大家都唔想提呢d,係我呻沒車搭佢話「d人唔識搭車又吵」先大家講起 ,其實我又忍唔住回佢「根本巴士公司話block路沒車」佢又回「咁差佬唔block路咪得囉」,我又更加氣頂,又回,,,
其實我都好認忍唔得氣,其實真係搞嘢,根本呻下生活小事,,,不過我應該都會繼續gp度呻呢呻路,佢答嘢我唔理啦,,咁大家繼續吹吹水高興下咪好囉,,,,不過,有d可惜啦,都要放手啦

侯爵府

jasprincess 發表於 19-9-24 23:27
你朋友會唔會上BK 有機會睇到呢個post 架?

唔知,不過佢向來覺得某d討論區係無知c9嘢,我估未必上來

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

yeemeif 發表於 19-9-25 08:36
不過就算係警察都未致於日日忙到send吓嘢都無時間卦,唔通你想佢地忙到咁咩?
...

唔係~ 做得朋友,當然唔會咁變態啦

我唔方便講內容,但總之.... 互相體諒大家/各方面難處,最緊要係安全

其實,我係好幾個過百人嘅whatsapp group admin,舊同學group唔係我管嘅,我唔想多事我宗旨好簡單,可以分享新聞,但唔好講政見,而新聞內容唔好太過偏激,亦避免引起不安影像
so far,大家comments係:手上咁多個群組,最平和係我做admin嗰幾個

首頁

尾頁

跳至