美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題,好似幾平咁,打班,減肥都係唔洗 $2000 6 次,激光脫毛都係 3xx / 6 次
仲請左好多藝人上去賣廣告,又鐘 + 欣,莊 C 敏
但唔知評價如何
愛吃貨的胖胖 Jade  

大宅

perfxxx mxxxxx ? Sell到爆, 聽過有個jm話上左去花左10幾萬… 脫毛我join L記980/6次 好就好在唔會點sell, 減肥plan 我係唐安X到做就join 左2萬Plan50格

複式洋房

上去試完就話部機唔啱你,然後sell你幾萬的package

別墅

Karfufu 發表於 19-10-8 18:15
perfxxx mxxxxx ? Sell到爆, 聽過有個jm話上左去花左10幾萬… 脫毛我join L記980/6次 好就好在唔會點sell, ...

唔記得個名啦。我 youtube 睇咩片都係佢地廣告,個陳敏枝成係咁話「真。係。好。抵/正/work」煩到爆~
原來又係呢D美容院

愛吃貨的胖胖 Jade  

複式洋房

jadechann 發表於 19-10-9 13:21
唔記得個名啦。我 youtube 睇咩片都係佢地廣告,個陳敏枝成係咁話「真。係。好。抵/正/work」煩到爆~
原 ...

我都好想知,超怕hard sell.. 有無唔hard sell 小店推薦?

別墅

jadechann 發表於 19-10-9 13:21
原 ...

我有做過333脱毛,真係得的,不過真係sale到暈,我好勁,咩都無再買,333脱左小腳同腋下位,現在出返少少,但我原先同男人一樣多,所以好滿足,前提係立場要好堅定

首頁

尾頁

跳至