夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地會唔會比老公返大陸按摩?

你地會唔會比老公返大陸按摩?即日來回個隻。

禁止訪問

Re: 你地會唔會比老公返大陸按摩?

伯爵府

就算佢話返內地工作,到頭來有去按摩既話,我都無符,不過,千祈唔好比我知道,如果唔係...嘿嘿 :evil: :evil:
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我會比佢去.....同埋我去咪比囉

大宅

我一定唔會比佢單獨去, 點知佢按完摩之後會唔會有下文o
你哋明我嘅意思ka la ?-(

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

NO WAY!!!
最多我幫佢按!
Childhood is journey, not a race.

複式洋房

按完摩都痛.家啦.....叫佢睇跌打.重有針救香港工聯會診所好平家..好過大陸啦...比得呢個值口比佢就死...羅等佢自上自落..'衹有自已係屋企等佢''煲多D朱尾骨湯比佢飲'呢個方都幾好家...

別墅

佢夠膽返!
佢返來香港我一定打到佢變豬頭!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我老公唔鍾意係香港,話間間都唔正經,次次去去大陸按摩都拉埋我一齊,仲要同一間房,我平時係香港淨係推油,但係同佢返去就只可揼骨,一啲都唔舒服.....

男爵府

畀面勳章

佢一定會同埋我一齊去

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我老公有按摩架,不過佢一定唔會有下文,一來佢細膽驚我

男爵府

He will not go alone unless with me.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

因為我住新界區,好近大陸,我以前會同老公一齊去按摩,有時佢自己一個人去。

珍珠宮

唔會, 冇必要

大宅

同我一齊就比

公爵府

畀面勳章

佢試過同個friend去按摩, 因為佢去親都係去果d盲人按摩, 所以我會比佢去! 我相信佢唔敢去d唔正經既地方按摩! :mrgreen: :mrgreen:

別墅

我爸爸就係因為咁,所以之前出現左個2奶
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

別墅

睇黎差唔多個個都唔比,其實都真係幾危險,大陸d女仔....!
早排我比老公同d同事上去按摩,去過兩次,而家又話想去,我唔比佢又話我唔信佢,唔多高興。點好呢?
不過好在佢一定問準我先會上。

別墅

白綿綿 寫道:
睇黎差唔多個個都唔比,其實都真係幾危險,大陸d女仔....!
早排我比老公同d同事上去按摩,去過兩次,而家又話想去,我唔比佢又話我唔信佢,唔多高興。點好呢?
不過好在佢一定問準我先會上。

可以既話,同佢一起上......
上面d女人真係為左搵錢,防不勝防架....
我爸爸媽咪在章木頭有間屋,附近有一間salon,下面係洗頭,上面係做按摩既.睇落去都似係d正經場所,我都有去過一次,點知,我爸就在那,比個女人搞掂左,(我媽仲要成日同我爸一起去),好彩而家都無事....不過你都係小心一點好........
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

複式洋房

講真呀!上面開甘多洗頭同按摩...你估真係有甘大陸佬去幫襱咩...入面又甘多女多數都係好色香港佬幫襱...

首頁

尾頁

跳至