夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

858D 發表於 20-9-5 12:07
我都係好乾淨嘅人,天氣熱,我就日日抹曬全屋嘅地,大便都要就自己沖涼之前去,唔方便就隨時有濕紙巾抹乾淨 ...

咪咯……唔好諗住有時扮下深情咁锡我個嘴,一定唔可以……對著距我真係癲,做咩都唔順眼,宜家疫情咁嚴重都兩三日先換褲……距屋企人比距污糟好多好多,污糟到飯都食唔落,飲杯水都係污糟……

複式洋房

lav2011 發表於 20-8-4 20:46
我不是幫你老婆,可能你們一直相處都係佢話事,可能有時佢需要你意見時,你會好佛系同理論,女人通常都希 ...

不能同意更多

珍珠宮

LibertiesNg 發表於 20-9-5 12:13
咪咯……唔好諗住有時扮下深情咁锡我個嘴,一定唔可以……對著距我真係癲,做咩都唔順眼,宜家疫情咁嚴重 ...

妳描述到我都可想像出佢嘅賣相,跟住我唸,佢咁樣,會唔會影響佢仕途?出來行,好多人都會「先敬儸衣後敬人」。我先生就算係屋企,都會執得好示正。唔係我講嘅,係我一位大學姊妹第一次從視頻中特擊見到我先生個賣相 而發的後感。
同樣,佢亦唔鍾意我唔係瞓覺時穿睡褲。當然我知道後亦識做。
我先生係屋企都會搽止汗液,日日沖涼連頭都洗埋,中坑都咁姿整。最近叫我開始每次沖完涼都搽止汗液。新習慣,難記得,我已經有最近幾次冇搽

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

洋房

858D 發表於 20-9-6 07:02
妳描述到我都可想像出佢嘅賣相,跟住我唸,佢咁樣,會唔會影響佢仕途?出來行,好多人都會「先敬儸衣後敬 ...

哎,距全家都係極品……之前一齊住我都崩潰,人都癲……屋企有兩個一個或半個月先將條底底換,再放落洗衣機,全家人底褲襪一齊洗,仲要有灰指甲,嚴重腳蘚……我自己同小朋友啲啲所以野都係我自己洗,真係飯都食唔落,成屋無一樣野係乾淨,我都唔會食兩位長老煮嘅野……我老爺將我奶奶日日浸底褲襪嘅桶,攞嚟浸粽葉包粽……哇,真係想死,我奶奶手腳全部灰指甲好嚴重,我同我老公講,距話有咩所謂,都煮熟咗,咩菌都無,跟著話距自己又唔會食……大佬好恐怖,最弊距地會包好多挪嚟派家人朋友,大家仲開開心心挪好多嚟食

珍珠宮

LibertiesNg 發表於 20-9-6 08:46
哎,距全家都係極品……之前一齊住我都崩潰,人都癲……屋企有兩個一個或半個月先將條底底換,再放落洗衣 ...
針唔吉到我肉,我唔知痛,所以我一邊睇到笑 因為好似睇出搞笑電影咁;一邊又要用 英文人發出的 "EWW" 聲氣來形容啲好核凸污糟邋遢嘅嘢。
原來生活方式可以咁大差距嘅,聽妳咁講,我唸我以後接人哋啲home made food 時都會想起妳形容的包粽這一幕。我同我先生講:「以後我唔知會唔會忌食人哋啲home made food呢?」佢回:「可以先觀察下人哋嘅個人衛生程度如何嘅。」

你同你老公拍拖幾耐就結婚?
21歲,想起我當時太細,未知 compatibility 會是如此大的婚姻生活障礙。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

洋房

858D 發表於 20-9-6 12:02
針唔吉到我肉,我唔知痛,所以我一邊睇到笑 因為好似睇出搞笑電影咁;一邊又要用 英文人發出的 "EWW" 聲氣 ...

同住一年我已經癲咗……由斯文變到頂唔順太污糟而爆粗口……再加上因為衛生問題而且導致我都有病……同住一齊,避都避唔曬……我一個人要照顧七個人衛生,工人都唔做嘅野我做曬……每次用去廁所都要消毒先可以去,屋企全部男人加埋侄仔都係疴尿係廁板……真係想死都有……反正有下次我都唔搵男人,自己一個舒舒服服乾乾淨淨開開心心快快樂樂先會身體健康

珍珠宮

LibertiesNg 發表於 20-9-6 12:14
同住一年我已經癲咗……由斯文變到頂唔順太污糟而爆粗口……再加上因為衛生問題而且導致我都有病……同住 ...
eww.... 我需要起身痾夜尿,但發緊夢未放到時嘅、、、夢境中搵唔到夠乾淨嘅廁所畀我尿尿、、、嗰個污糟廁所、、、都未有耐及得上你先生男家嘅廁所咁誇張式嘅不衛生。

複式洋房

性生活唔協調,好容易出現感情問題

男爵府

門常開 發表於 19-9-27 14:12
女人唔想做都系得幾個原因, 普遍既問題就系有小朋友, 全職媽, 月事前後(呢d野都攪左個幾/2個星期), 有時比c ...

好中,一嬲,乜都唔想做啦,野都唔想講……

複式洋房

咁似我老公 但係成日都話想生仔
棄已放

複式洋房

反客為主,令知道你嘅威力

男爵府

LibertiesNg 發表於 20-9-3 07:53
無話愛唔愛,可能有其他問題因素,好似我都未夠三十,我已經無物所謂了,如果開始到結束有三分鐘已經好好 ...

姊妹你好勁
我對個身有少少味,或沖完同唔沖冇分別的人,我不能生活

首頁

尾頁

跳至