時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

越嚟越明顯,勇武暴徒,一定會係10月1號發出恐怖襲擊,目的要令到有人死傷,之後每年嘅10月1號就會變成國殤日,年年都會暴力示威

強烈建議警察當留喺警署,等國際社會睇清楚呢班人嘅暴行,支持政府,支持警察嘅市民,不要去人多嘅地方,不要同啲暴徒爭執,退一步唔係代表懦弱,只係唔可以比班暴徒得逞

認同嘅話,請麻煩大推

象牙宮

2024年龍年勳章

Small_Panda 發表於 19-9-27 15:24
越嚟越明顯,勇武暴徒,一定會係10月1號發出恐怖襲擊,目的要令到有人死傷,之後每年嘅10月1號就會變成國殤 ...

留係警署,黑衣怪會掟汽油彈進攻。

男爵府

Sumyeema1 發表於 19-9-27 15:35
留係警署,黑衣怪會掟汽油彈進攻。

就算警察喺街都係會比人掟汽油彈㗎啦我寧願縮窄範圍

男爵府

只要曱甴不要打市民,我也支持警察留警署抖下好過!

Mnbvcxdsa    發表於 19-9-27 15:52

男爵府

越嚟越明顯,勇武暴徒,一定會係10月1號發出恐怖襲擊,目的要令到有人死傷,之後每年嘅10月1號就會變成國殤 ...

認同, 呢幾日暴徒可能會加大武力, 儘量留在家中吧, 以免傷及無辜, 暴徒無性!!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實有無邊個國家,因為政治問題,當正警察係仇人,務求置佢哋於死地?

男爵府

清清bb 發表於 19-9-27 15:40

其實我覺得啲暴徒一定會打普通市民,所以更加要支持政府嘅市民避開佢哋,我寧願佢哋打錯啲黃屍,等佢哋知道啲暴徒係佢哋縱容出嚟

男爵府

究竟我是誰 發表於 19-9-27 15:49
其實有無邊個國家,因為政治問題,當正警察係仇人,務求置佢哋於死地?
...

有,一定有,跟住落嚟咪就係戰爭囉

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

清清bb 發表於 19-9-27 15:40

我怕佢哋打999 揾警察出去!冇得避!所以應該加強裝備、提升武力!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

我呢日仲要去尖沙咀飲

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

如果真係有掉汽油彈放火,我希望消防員記得佢哋係負責救火㗎!

大宅

我都建議警察唔好驅散,由得班暴徒破壞,香港既然已失去了核心價值,就冇嘢可再失去,等全世界人民睇清楚香港呢班示威者的真面目!

大宅

有人放火,放什物堵路,請call消房!

大宅

leyniebin 發表於 19-9-27 16:48
我都建議警察唔好驅散,由得班暴徒破壞,香港既然已失去了核心價值,就冇嘢可再失去,等全世界人民睇清楚香 ...

係,玩到夠鐘由佢地自己灰飛煙搣

大宅

回覆 leyniebin 的帖子

警察吾去驅散 泛民就出黎話警察設空城計 吾做野 7月1 日咪咁樣囉警察去驅散 佢地又挑釁 然後話你濫捕

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我覺得會乘機打劫

水晶宮

Capricorn2521 發表於 19-9-27 17:11
回覆 leyniebin 的帖子

警察吾去驅散 泛民就出黎話警察設空城計 吾做野 7月1 日咪咁樣囉警察去驅散 佢地又 ...

根本就係針對警察

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

班暴徒會周圍打人,引警察出去

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

熊熊老婆 發表於 19-9-27 16:42
如果真係有掉汽油彈放火,我希望消防員記得佢哋係負責救火㗎!

大宅

回覆 20162016 的帖子

即你佢地玩晒 擺明要開戰
好專業

首頁

尾頁

跳至