婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

民房

happy44 發表於 19-9-28 00:09
到,我奶奶,最偏心佢細囝及佢老婆

Same here

複式洋房

回覆樓主:

會唔會開個ws gp傾

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

Diosmio 發表於 20-1-30 02:54
咁你大嫂果家係咪搵好多錢 定大家差不多都一樣付出多d呢

佢哋應該比我哋手揾得多,但食用衣著都係好實在果種,佢好鍚佢啲細佬妹,二伯爺兩公婆好少參與家庭事務,大伯都唔比我哋講啲乜,佢寧願出晒都唔比人講佢細佬唔好。佢哋成日買野比我仔就係驚佢細佬即我C6唔夠錢養仔,佢細佬揞荷包埋單我見到佢仲肉痛過自己比問長問短,所以有時我爭完埋單問C6攞返。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

子爵府

channba31 發表於 20-2-6 01:32
我99從來都唔會送野比我,細新抱入門,扮野,送埋比我,即係細有,我先有……。
千方百計,逼我老公去我外 ...

你好想同6299住咩?

別墅

巴魯旦 發表於 19-12-18 21:53
比佢偏心得,一定好識做人,把口又滑,花心思花時間。

我一d都唔羨慕,最好大家保持距離,做自己自由自在 ...

禁止訪問

男爵府

hopowdan 發表於 19-9-28 00:05
大家有冇呢個經驗可分享呀?
我想講,我奶奶唔係好like我,最少我唔覺得佢鍾意我,
Anyway. 面同錢我地都有比足,
咁竟然有一次同叔仔同老婆食飯,佢老婆話佢成日搵我同佢比,即係為難佢咁上下,我聽到都o晒,同佢解釋我地都一樣,
唔使上心佢講的野

別墅

回覆 Jameskey 的帖子

識倒個咁嘅人都三生有幸,仲係個親人!

男爵府

6299都偏心大仔同佢大仔新抱,個女人因為生左2件勁串成日單單打打,唔係當我(同我老公)冇到就係黑口黑面講D難聽說話,只會係老爺面前扮乖巧(因為62有錢),當奶奶係凑仔工人,唔止一次見到佢對奶奶冇禮貌,但冇人在意,因為佢生左仔大哂,俾左另一幢樓佢地住都嫌細,係要買過更大間的(62資助),而我同我老公仲要同6299一齊住(最後都因為各種原因忍不住寧願出去住劏房,但6299情願將空出來果間租出去都唔俾我同我老公住)。有生仔的,就算脾氣人品差都唔緊要,供佛一樣供奉佢。而我同老公因為冇小朋友就一直當不存在,甚至話過我一日唔生就一日都係外人。
而家除左新年,基本上我都不會出現係佢哋面前(有事都係我老公自己返去)。

伯爵府

gruntel 發表於 20-2-14 17:56
6299都偏心大仔同佢大仔新抱,個女人因為生左2件勁串成日單單打打,唔係當我(同我老公)冇到就係黑口黑面講D ...

唉 點解同我咁似

我地做左隻狗 係人地心入面一粒沙塵都不如

怪自己冇人地命水好

首頁

尾頁

跳至