跳至

首頁
12345...31

尾頁

複式洋房

Re: Green card媽咪會

cyyy~
佢叫我帶柸仔 ,你囡囡末識用柸呀!
*有隻 "Hello kitty Babies" 柸很好,BB自己可以開關杯制,只須用手指"ON PRESS"便可,有2隻耳仔嗰款.

複式洋房

Stctwt~

seasame street 喺邊樹呢??

別墅

Peggy:

我去的就在NY state 的 Upstate, 但好似好多洲都有的,你可係yahoo search下你個city有無先! :wink:

禁止訪問

別墅

各位去拉斯維加斯有無睇到個白老虎show呀,我去兩次都買唔到飛,激死我!

複式洋房

PEGGY88,

好, 等我去睇下先. 唉....我都唔知點樣訓練佢, 我而家用緊NUK個隻奶咀比佢飲奶同飲水, 但一轉用等二隻牌子佢就唔飲, 我屋企都有幾款柸, 不過佢都唔肯飲, 擺仲多過用, 真係比佢激死.

複式洋房

stcnwt,

我都好想睇白老虎show呀, 不過好似好貴喎.

複式洋房

你哋講嘅白老虎show,我都冇睇過wor ! 我哋去左睇D免費表演都好正ga !! :mrgreen:

複式洋房

PEGGY88,

今日去西田見唔到隻柸, 可能賣晒啦.

囡囡今日返playgroup, 原來全班最細係佢, 個個都識行識走, 我仲要拖住佢慢慢行, 不過都好, 等佢行多D練習下都好.
係呀, 除左帶柸仔, 仲要帶圍裙(連衫"就"果種), 因為會比顏色D小朋友畫, so far都ok啦, 不過我個囡係度喊, 扭眼訓, 真係失禮.

別墅

Peggy:

唔駛容氣,你女女咁鍾意芝麻街,有無買D帶比佢睇呀? 美國toysus好鬼多的,有時on sale幾元有一餅.下次返去可睇下!

別墅

cyyy:

係呀,個show好鬼貴,我都唔捨得睇,不過我老公鍾意,不過無得睇啦,好似話個馴獸師die左了!

複式洋房

stcnwt,

係呀, 其中一個馴獸師比隻老虎咬死左.

複式洋房

早晨呀~

複式洋房

PEGGY88,

尋日我個囡8點起身, 所以差唔多到12點佢就眼訓啦, 今日好D, 8點半先起身, 希望佢遲D會慣啦, 佢又無同小朋友玩, 淨係自己玩玩具. 我有圍裙啦, 不過尋日無帶去啫.

複式洋房

cyyy~

你囡囡今堂仲有冇扭眼訓呢? 英文班個miss 教得好好呀, 呀??

複式洋房

PEGGY88,

我囡囡今日無扭眼訓喇, 佢都玩得好開心, 不過玩完返屋企即刻訓覺, 好似好累呀.
係呢, 唔知你英文班同我中文班教嘅嘢有無分別呢, 我講我中文班先啦, 第一日返到去玩玩具, 食茶點, 油顏色, 再玩玩具, 然後放學.
第二日(今日), 玩遊戲, 食茶點, 玩滑梯, 玩玩具, 然後放學.
其實係唔係同英文班差唔多呢, 而英文班個miss又點樣好法呢? 會唔會每個miss教嘅嘢唔同架?
死喇, 我唔記得有無填中文名喎(失憶),我都唔知要11歲攞身份証先可以加中文名, 不過我諗住如果我老公批左可以去美國, 我都會全家過去, 到時都未必返香港, 所以我加唔加中文名都無乜所謂, 不過唔知係香港呢段時間需唔需用到中文名啫? ?-(

複式洋房

=

複式洋房

PEGGY88,

似乎英文班嘅教學方法好D喎, 希望下個月可以轉到英文班啦.
HIB 4針已經打晒, 至於牙仔呢......佢而家1隻牙都未出呀. ?-(

複式洋房

cyyy~

吓!..... 仲未有牙仔? 佢唔想食雞脾呀!:mrgreen: , 醫生話BB 14個月 前出牙都屬正常嘅!!

複式洋房

PEGGY88,

點解要退休先過去呀?你有無諗住比囡囡去美國讀書呀?

首頁
12345...31

尾頁

跳至