網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

bluebell22 發表於 19-10-26 19:06
我云閃付(巳有卡)及京東app已最新,但去到實名登記,話唔支持回鄉証,請問可以怎綁?
...

有無大陸銀行户口?京東實名係用大陸銀行户口,同雲閃付無關,雲閃付只作為其中一種付款方式。

別墅

lyh80115 發表於 19-9-28 17:27
京東無收手續費,視乎張卡有無收,例如銀聯雙幣無兌換亦無手續費;而八達通Mastercard暫時無手續費,匯率唔 ...

原來你真系高手, 而且仲係一個好熱心嘅JM , 請問master卡減15蚊果個優惠, 用香港建行出嘅mastercard ok嗎?需唔需要手續費?

翡翠宮

Happiness101 發表於 19-10-30 16:18
原來你真系高手, 而且仲係一個好熱心嘅JM , 請問master卡減15蚊果個優惠, 用香港建 ...

建行發行無問題,建行應該會收2%以上手續費,可能喺兌換時從中收取,未必會另外列出。

別墅

lyh80115 發表於 19-10-30 17:40
建行發行無問題,建行應該會收2%以上手續費,可能喺兌換時從中收取,未必會另外列出。
...

Thx, 今晚返家先試,因得果張咭系master

翡翠宮

Happiness101 發表於 19-10-30 17:43
Thx, 今晚返家先試,因得果張咭系master

其實京東幾好玩架,今日放工有同事搵我天貓買個錢包¥99,我上京東一睇,竟然有自營店,真係好,即係可以包郵直送。

我打算11月1日落單,睇下如果汽水解禁就買箱7kg汽水,錢包+汽水已經160,再買多少少凑夠199又唔過10kg就搞掂。幫人買嘢就唔洗勉强買太多無謂嘢凑單。

男爵府

lyh80115 發表於 19-10-30 18:04
其實京東幾好玩架,今日放工有同事搵我天貓買個錢包¥99,我上京東一睇,竟然有自營店,真係好,即係可以 ...

邊隻汽水?係咪好好飲?

翡翠宮

hung1224 發表於 19-10-30 20:02
邊隻汽水?係咪好好飲?

玻璃樽沙示,我超鍾意
https://u.jd.com/Rzu0bq

北冰洋桔味、橙味都唔錯
https://u.jd.com/mWpwLQ

首頁

尾頁

跳至