夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mini1204 發表於 19-9-29 18:18
所以我一定同個女講婚前要試菜
大佬無飯開真係世紀大慘事
...
買車唔試車....................死得

珍珠宮

20150618bb 發表於 19-10-9 17:26
買車唔試車....................死得
咁唔係點?自己都係部車來嘛,要試人地部新車時,自己部新車都要畀埋人地試喔。
所以洩賺都唔係單方面既,要雙贏至好。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

KIMKIM85 發表於 19-10-6 00:34
即係拍拖五年都冇搞過野?如果係我接受唔到囉
更加唔會同佢一齊

拍拖5年都無就真係難接受d⋯⋯

侯爵府

要正視男方性生理和心理的問題以及女方正常的需要
徵詢專業輔導及治療
同心面對

若解決不來
一就調節自己的期望
要不長期折磨(冇飯開)受不了,
情緒困擾生出病來
更怕他朝自己出軌
互相傷害
唯有及早求去
還大家自由身

我有家人遭遇相若
女方婚後苦忍五年
一直委屈着
陷入情緒病
近年爆出問題核心
雙方家長感驚愕又惋惜
卻沒從挽救
甚麼輔導、治療
全都consult 過
看不見出路

女方求去
搬走
待辦正式離婚
女的才三十多
喜愛小孩
我作為妯娌
絕對理解她的決定

子爵府

睇醫生會唔會更有用呢?要搵專業人士先知到底係咩問題。男人咁後生竟然無需要,我諗都係性冷感。
你地有無一齊睇av,佢有無反應?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

858D 發表於 19-10-9 18:15
咁唔係點?自己都係部車來嘛,要試人地部新車時,自己部新車都要畀埋人地試喔。
所以洩賺都唔係單方面既, ...

翡翠宮

858D 發表於 19-10-9 18:15
所以洩賺都唔係單方面既, ...

比人試車都係好經驗
有乜問題

伯爵府

回覆樓主:

同居5年都唔搞就唔好望佢第6年想搞啦

珍珠宮

mini1204 發表於 19-10-10 13:35
比人試車都係好經驗
有乜問題

有好多人就有好多唔同唸法。
我都係從聆聽其他人既唸法所知:
有人覺得冇問題,但有人就覺得自己洩底左畀人。
有D驚人試過自己部新車後唔會買。情願選擇賭舖大細,買定停手,冇得退還。
有D認為自己部新車試過後會貶值,或變成二手車,搵唔到好既買家來買。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

mini1204 發表於 19-9-29 18:18
所以我一定同個女講婚前要試菜
大佬無飯開真係世紀大慘事
...

好一句婚前試菜
好重要

珍珠宮

回覆樓主:

樓主,你老公本身係咪有潔癖,或者某種心理病,我曾聽過一個,係覺得女人嘅陰道好污漕,所以好抗拒做愛~

翡翠宮

858D 發表於 19-10-10 20:59
有好多人就有好多唔同唸法。
我都係從聆聽其他人既唸法所知:
有人覺得冇問題,但有人就覺得自己洩底左畀 ...

呢D諗法只存在於兩類人
1. 本身吾享受性
2. 性在於佢係工具,係武器,用黎控制人

珍珠宮

mini1204 發表於 19-10-11 08:22
呢D諗法只存在於兩類人
1. 本身吾享受性
2. 性在於佢係工具,係武器,用黎控制人

而呢兩類人係唔知佢地係咁。因為佢地好會套用道德,天理來埋沒自己的實底,睇唔到自己係咁既,當見到其他人有唔一樣唸發時,就話人地錯,人地衰,人地畀唔到信心同安全感佢,自己唔開心係人地造成既。佢地唔會明白在一段關係中,安全感同信心可以唔係靠睇住人地點按自己意思做來畀自己的,安全感同信心係可以自己帶埋來的。
佢地不但自己如此,當見到人地唔同佢地時,就會用道德,報應來要人地都如佢地咁一樣。如果唔係要所有人都如佢地咁唸,佢地會好冇安全咁,佢地既然平衡唔到自己心態 又性取悅唔到人,又控制唔到人時,會崩潰嫁。

翡翠宮

858D 發表於 19-10-12 10:24
而呢兩類人係唔知佢地係咁。因為佢地好會套用道德,天理來埋沒自己的實底,睇唔到自己係咁既,當見到其他 ...

一句講哂呢D女人係作繭自綁
人生根本係天地任你闖
佢地係要囷自己係粒塵入面生活
懶惰地不負責任地將自己既人生嫁禍到另一個成年人身上,失望了便要生要死。
弟子規/女四書/女試係手中經典,得閒用黎掟石
不過適當時候又會搬西方一套出黎收下息

2019了,希望呢類女子愈來愈少。睇見都煩。

大宅

cwy92 發表於 19-9-29 16:09
同佢拍左5年拖,今年結左婚
我係佢嘅初戀 處男 大家都係25歲
我同佢開始拍拖第二個月已經同居㗎啦

膠post?

珍珠宮

mini1204 發表於 19-10-12 12:15
人生根本係天地任你闖

妳此番說話好值得我回味,睇完又睇,百讀不厭。

男爵府

高妹bb 發表於 19-9-29 22:10
會唔會係包皮問題,有個朋友三十幾歲先發現自己包皮過長/緊,所以做就會痛,又係無一次成功,叫你老公去俾 ...

笑左
咁距咪打唔到飛機

珍珠宮

mini1204 發表於 19-10-12 12:15
人生根本係天地任你闖
現代社會,男女就業機會平等,經濟能力平等。
女性不能再用男人負心,自己為受害者來掩飾自己的懶惰和對自己的生活保障的不負責任。
女人不能用湊子女來當藉口,只要肯放手不把子女用作籌碼,男人一樣可以湊子女。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至