時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-30 18:58
注意:圖片僅代表製圖人立場,純粹分享一下俾大家傾下。圖片並不代表本人立場,請不要鬧我,謝謝合作。

對暴徒不應手下留情

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

LeoChung_FB 發表於 19-9-30 19:00
我地純粹講下個行為啱唔啱,與政治冇關。希望admin唔好移去時政。

哦、公海移過黎時政……睇黎你都時日無多、諗定個名輪迴繼續洗白黃畜啦

男爵府

LeoChung_FB 發表於 19-9-30 20:05
回覆 BBHHO 的帖子

打完冇check到正常唔會咁多錯

錯咁多對你係正常㗎,因為你不嬲都唔知自己錯

你真係教而不善!

讀好D書先啦!同學

大宅

你究竟收幾錢做文宣,做學生唔該做返學生應該嘅事,花咁多時間喺度搞事,你搞政治分化唔會幫到你入大學,其實真係唔好搞到我地去接你放學同學校講你做緊啲咩,你如果唔入香港嘅大學,去外國以你英文水平冇學校會收你。

侯爵府

阿咩爸 發表於 19-9-30 19:53
Your english
If you want to get level 5 in HKDSE, you have a long way to go!!

侯爵府

ilovemusik 發表於 19-9-30 20:18
佢上次唔係求情話叫我地唔好report去佢學校咩?
佢又話唔再係bk留言既?咁後生就成日講大話,前言不對後語 ...

記係 諗住放佢一馬 佢又出黎搞搞陣
呢個係咪你校長呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

呢度啲姨姨對你幾好,仲幫你改埋英文,努力讀書吧。 用做文宣嘅時間去睇下英文書, 最實際。

大宅

拿!我上次都話你唔好姣婆守唔到寡,走返出來播毒架啦!

靜咗幾日又身痕走出來撩人教訓你

你買到連登賬號啦?

係咪剛入連登要有表現呀?

上次咪叫你唔好睇毒果同立場新聞囉!

毒死你呀!

珍珠宮

注意:圖片僅代表製圖人立場,純粹分享一下俾大家傾下。圖片並不代表本人立場,請不要鬧我,謝謝合作。
優秀的香港警察用合适的武力執法

無恥的甴曱,艺記,狗護,用暴力無差別圍攻市民!

兩者大有分別。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴 曱甴

大宅

其實你讀咩科?第日入大學想讀咩科呀?

係咪想讀政政呀?如果讀政政,你咁狹隘的政治理念唔得架喎!太偏頗啦!唔夠完面,咪成日睇懶人包啦!會被騙架!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

昨天暴徒唔出黎就天下太平啦!支持警察

子爵府

回覆樓主:

支持香港警察,嚴正執法。

大宅

我地純粹講下個行為啱唔啱,與政治冇關。希望admin唔好移去時政。

你改圖和加上浮跨及失實的文字,你是不誠實的曱甴,你亞媽有教你小朋友不要講大話嗎?

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

相片、短片,都無真相!
短片cut 頭cut尾!
相片就更加啦!

伯爵府

你知不知道你的係P圖,小朋友,讀多2年書先吖

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

回覆 LeoChung_FB 的帖子

支持警察嚴正執法!加油!

男爵府

回覆樓主:

支持香港警察捉曬 d 死曱甴!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至