自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

覺得今年質素比上年差

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

虫虫主人 發表於 19-10-18 09:29
覺得今年質素比上年差

舊年Mirror果堆人都叫做有睇下!今年唔係仲有男團可以組成啊?

男爵府

虎到金來勳章

chkkkkk567 發表於 19-10-18 09:31
舊年Mirror果堆人都叫做有睇下!今年唔係仲有男團可以組成啊?

其實上年剛開始既時候好多人都唔起眼,例如呀Jer,jeremy,tiger,edan,Ian
首輪真係得anson kong最靚仔

子爵府

chkkkkk567 發表於 19-10-18 05:50
終於完咗第一部份,有冇邊個大家係記得有深刻印象但係俾人淘汰左,我想答我冇囉!睇完都冇啲有深刻印象嘅! ...

印象最深係幾個評判,冇料扮四條

子爵府

chkkkkk567 發表於 19-10-18 09:31

新聞話類似AKB 48玩法,可能係加新人入Mirror,Mirror有人氣的就單飛

公爵府

hashtag影視迷勳章

1773 發表於 19-10-18 09:24
我喜歡no.28 MC,外型ok,不覊型,唱彈不錯

不過總括而言,無一個似姜濤那樣令人一眼愛上 ...

另,最憎小魚,真心覺得佢由外型到表演都核突

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今次參賽者冇乜印象,最有印象咪王貽興做主持,扮晒嘢,懶有料,講嘢又mean,好憎佢!
另一個黃天頤只係做DJ, 冇料都可做評判!

男爵府

終於完咗第一部份,有冇邊個大家係記得有深刻印象但係俾人淘汰左,我想答我冇囉!睇完都冇啲有深刻印象嘅! ...

我完全吾明呀肥文點解會比佢復活囉 大把好過佢既選擇

男爵府

今季d人唔得, 冇個有印象, 有個話23yrs 處男個果, 花姐好like, 但我唔覺佢靚仔. 今季花姐變左慈母都唔好睇喇...旁白今年又正常咁多..太多計算, 唔好睇, 鍾意睇上年亂咁黎, 痴晒線咁,好睇好多!!!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我覺得 Jeremy, Tiger 好醜

緣份的天空    發表於 19-10-18 11:48
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

tingting2200 發表於 19-10-18 10:11
印象最深係幾個評判,冇料扮四條

佢地仲要以為自己真係好勁先攞命

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mickeyeva 發表於 19-10-18 10:40
今次參賽者冇乜印象,最有印象咪王貽興做主持,扮晒嘢,懶有料,講嘢又mean,好憎佢!
另一個黃 ...

X2

係咪即係C君個未婚妻?

子爵府

gingerszeto 發表於 19-10-18 11:14
X2

係咪即係C君個未婚妻?

結左婚啦

子爵府

Eunice0203 發表於 19-10-18 10:40
我完全吾明呀肥文點解會比佢復活囉 大把好過佢既選擇

因為花姐鍾意

子爵府

mickeyeva 發表於 19-10-18 10:40
另一個黃 ...

另一個姓陳男人都係,話係演導,完全唔識佢

得2汶係有實力d,不過感覺佢唔鍾意靚仔的參賽者

天頤做左好多年DJ + 數榜,資歷上唔算好差

子爵府

BBG520 發表於 19-10-18 11:13
佢地仲要以為自己真係好勁先攞命

某d參賽者表演,佢地覺ok,但又唔算精彩,佢地完全比唔到建議議/可以改善的地方比參賽者

只識話:唔得得5盞燈

好癡話

男爵府

tingting2200 發表於 19-10-18 11:25
某d參賽者表演,佢地覺ok,但又唔算精彩,佢地完全比唔到建議議/可以改善的地方比參賽者

只識話:唔得得 ...

係喎,我心諗唔見你地示範兩招比人睇下點樣值五星

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

完全無個得!個個都

子爵府

chkkkkk567 發表於 19-10-18 09:27

重點!
無錯,今年好似無一個突出,就算有些參賽者話係高大靚仔,但都唔會有姜濤那種星味

子爵府

1773 發表於 19-10-18 10:22
另,最憎小魚,真心覺得佢由外型到表演都核突
但MIRROR話LIKE,是否因為姜濤另到他們要同花姐對抗?

首頁

尾頁

跳至