自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 MinMinDes 的帖子

主持話佢得好少時間休息 ,多得花姐,姜濤忙甘仲要佢加入,比人抖下唔得既,揸乾揸盡,睇個樣攰到呢。。陰公。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Jessicaanson 發表於 19-12-4 00:18
回覆 MinMinDes 的帖子

主持話佢得好少時間休息 ,多得花姐,姜濤忙甘仲要佢加入,比人抖下唔得既,揸乾揸 ...

見到都心痛, 用極小時間排練都好有水準果然係造星1冠軍, 而AL拎獎都合理真係好睇, 姜濤可能太攰

大宅

pig_tiger 發表於 19-12-3 23:45
我唔係任何一個嘅粉絲,上季亦無睇。。。

單睇今晚兩個表演,我個人鍾意Anson Lo多啲,跳舞好有力,眼神表 ...

同意,Anson Lo 好壓得住場,好charm。

姜濤都唔錯。

但Lokman 就...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

但唔明點解姜濤表演完後好似無咩評語咁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tammy2008 發表於 19-12-4 00:26
但唔明點解姜濤表演完後好似無咩評語咁

佢基本上都贏曬啦!仲有咩好挑剔姐?

珍珠宮

醒目開學勳章

eli_leung 發表於 19-12-3 23:27
雖然我係薑糖,但我都覺得專業大獎應該係Anson Lo ,因為我由頭到尾都好努力,領導才能,舞蹈編排帶領着B組 ...

唱歌唔得呢

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

tammy2008 發表於 19-12-4 00:12
Lokman 跳到成隻馬騮咁, 有咩好睇

馬騮,笑左,又㨾衰

珍珠宮

醒目開學勳章

BLouie 發表於 19-12-4 00:22
見到都心痛, 用極小時間排練都好有水準果然係造星1冠軍, 而AL拎獎都合理真係好睇, 姜濤可能太攰
...

花姐比佢啫,唱唔得

珍珠宮

醒目開學勳章

cocoleung2211 發表於 19-12-4 00:25
同意,Anson Lo 好壓得住場,好charm。

姜濤都唔錯。

姜就壓台,AL dancer 囉,唱真係好大進步空間

珍珠宮

醒目開學勳章

chkkkkk567 發表於 19-12-4 00:33
佢基本上都贏曬啦!仲有咩好挑剔姐?

唔 cut 走,點造馬

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

總之聽晚開始唔洗再追了, 心痛姜濤又腳痛又無休息時間仲要參加埋呢啲無謂比賽, 佢心諗又唔係有多一百萬袋, 都唔知玩來做咩

大宅

2019勳章

Tracy221 發表於 19-12-4 00:07
其實我都得佢個頭麻麻,短少少會好d,成日冇精神咁,佢5官真係好精緻,應該show多d出黎!
...

其實姜b可以試下gel頭/露額。佢面細/面尖,應該carry倒好多髮型。阿will由齊蔭變斜蔭,個樣都醒神咗!

大宅

2019勳章

chiling009 發表於 19-12-4 00:00
黑面神

人地落選港姐,都識假意微笑/擁抱/祝福對手啦,基本人情世故姐。lokman連做戲都懶得做

大宅

2019勳章

greentea14 發表於 19-12-4 01:02
人地落選港姐,都識假意微笑/擁抱/祝福對手啦,基本人情世故姐。lokman連做戲都懶得做
...

係囉!都唔明花姐點解成日贊佢好

大宅

noodleball 發表於 19-12-3 23:52
因為佢搞到mirror分左2個小圈子好彩係Al攞唔係佢攞,如果係佢攞,我想掟爛個電視機,入 ...

小圈子?除左凹臉alton 仲要邊個buy 佢

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大家多d去viu tv 個fb留言表達下意見,齊齊鬧爆佢

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

頭先睇重播呢?姜濤咪話佢唔想參加嘅!跟住MC C就話要做一個專業嘅表演者就係要咁㗎啦!就要受壓力!跟住鏡頭影咗去花姐度,個樣勁不滿,唔知咩事呢?

伯爵府

2019新春慶豚圓

greentea14 發表於 19-12-4 01:00
其實姜b可以試下gel頭/露額。佢面細/面尖,應該carry倒好多髮型。阿will由齊蔭變斜蔭,個樣都醒神咗!
...

姜B好似話唔鍾意露額.

男爵府

花姐,記住呢個人同你搵錢最多㗎!唔明點解佢對住姜濤成日好黑面囉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

回覆 chkkkkk567 的帖子

唔係節目踩住姜濤點顯得人地勁呢!花姐就要捧其他mirror成員,姜濤少排練都咁有水準,已姜B真心唔想搶造星II參賽者風頭,而其他成員自己好想突出自己(原因大家都明嘅),不過心痛姜B成就他人,委屈自己!另我更加唔會中計去viu留言幫人提高話題,你有料就自然多人欣賞!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊