論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我工人姐姐就續咗第三張約就開始懶咗…唔知係咪小朋友開始大唔使工人咁貼身照顧(我係new born開始請工人),定係做得耐識自己搵位抖…總之一續第三張約就開始唔同咗, 希望佢唔係博炒啦~

複式洋房

2019新春慶豚圓

coraor 發表於 19-10-9 00:09
我工人姐姐就續咗第三張約就開始懶咗…唔知係咪小朋友開始大唔使工人咁貼身照顧(我係new born開始請工人), ...

唔係第5年開始有長期服務金咩?做到第三張約都乖乖做咩去等拎錢啦

子爵府

archichi 發表於 19-10-9 20:26
唔係第5年開始有長期服務金咩?做到第三張約都乖乖做咩去等拎錢啦

我都唔知佢博炒想攞有長期服務金,定知我因為要比長期服務金唔會話炒就炒…

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
archichi 發表於 19-10-1 08:58
第一次請左個本地斷約菲,三個月開始化妝著得性感出街。黑面,無耐性.... 最後半年炒左。

之後請個海外重 ...

之前個工人非常至好 同佢簽第四個合約 佢開始掛住屋企就開始變質了 最後一年我知道佢長期偷懶因為我哋兩公婆長期工作睇唔到屋企 佢仲將我哋嘅閉路電視全部整壞

子爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
coraor 發表於 19-10-9 00:09
我工人姐姐就續咗第三張約就開始懶咗…唔知係咪小朋友開始大唔使工人咁貼身照顧(我係new born開始請工人), ...

我舊工人都係第5年開始成日黑面發脾氣,最後都係比長服炒佢。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊