自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我唔會忙記64. 但亦唔會中泛民計. 明比蕉皮人踩而想令到多d人遊行. 呢d行為唔要得.

如果係咁, 以後立法會會滿地蕉皮.

大宅

曾即公開承認用字有問題,曾生wants to say he 代表9xx人(即)

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢鑊真係衰多口!!!!究竟佢係咪無間道呢????

珍珠宮

畀面勳章

睇新聞時,覺得,佢又賴野lu..
依家講乜都無用啦..

男爵府

原帖由 evawa 於 2009-5-15 10:05 發表
我唔會忙記64. 但亦唔會中泛民計. 明比蕉皮人踩而想令到多d人遊行. 呢d行為唔要得.

如果係咁, 以後立法會會滿地蕉皮.

我諗已經好多人中晒班人既計啦,,佢地真係唯恐天下不亂.

禁止訪問

別墅

其實請將泛民同六四事件分開一下會較好,喜歡他們請你用手上的票送他們走好了.

六四為何年年講,是歷史就會有人講,你們覺得厭煩,但當天死了親人,死了子女的不會這樣想,而香港是中國唯一可紀念六四的地方,可以公開講六四的地方,請珍惜.

亦煩請曾生多何林D9學習遊花園的技能,作為一個無自由的特首,有人拋蕉皮給你,你都要踏下去,還藉得同情嗎?

我係土生土長的香港人,你不代表我,因你不是香港人一人一票選出來.
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

大宅

如果我明知 "有d人特登拋蕉皮比人踩" 而踩蕉皮嗰個人跟本冇得選擇而去踩. 我會覺得藉得同情囉.

例如今次, 你叫曾生點答呢 ? 我諗點答都死架喇.

P.S. 我係支持 "母忘64"

大宅

比蕉皮你踩, 你就要踩落去? 甘既人重有能力做突手? 重要每個月收我地納稅人幾十萬

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

6.4 事件公道自在人心
無論任何人係任何時間為大陸政府講好說話
都改變不到當年政府做錯事呢個事實

伯爵府

我都覺, 因為疫情民詞高咗十幾%, 都無理由咁鬆毛鬆翼亂up!!!

原帖由 cy101 於 09-5-15 10:17 發表
呢鑊真係衰多口!!!!究竟佢係咪無間道呢????

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

argee!!

原帖由 yvonne 於 09-5-15 12:14 發表
其實請將泛民同六四事件分開一下會較好,喜歡他們請你用手上的票送他們走好了.

六四為何年年講,是歷史就會有人講,你們覺得厭煩,但當天死了親人,死了子女的不會這樣想,而香港是中國唯一可紀念六四的地方,可以公開講 ...

大宅

曾蔭權你真不該!

大家
六四見
七一見
我是藍的
錯錯錯
我是男的

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

泛民都係想咁啫,
手法都好低,