影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 19-11-14 14:14
咁燦燦似係甲

正正係甲,但為氹女友認自己係乙

今晚大結局啦,死守本放

第15集完全唔似喜劇 不過睇到呢到,笑死我

珍珠宮

睇完大結局啦,非常不滿 下次見到呢個編劇要兜路走

小池辛苦啦,好好休息 & 繼續努力

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-17 21:35

小池辛苦啦,好好休息 & 繼續努 ...

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

雖然未睇最後兩集,不過其實對呢套劇一早冇期望, 只係睇開就飛住黎睇埋個結局咋!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Heymanma 發表於 19-11-17 21:35

小池辛苦啦,好好休息 & 繼續努 ...

睇到15,明明直路he都唔得架,又整傷女主

珍珠宮

question_06 發表於 19-11-18 05:15
雖然未睇最後兩集,不過其實對呢套劇一早冇期望, 只係睇開就飛住黎睇埋個結局咋! ...

我都無期望,只是心痛wuli小池

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-11-18 07:57
睇到15,明明直路he都唔得架,又整傷女主

雖然係he,但全集都虐燦燦,唔sweet

瑪瑙宮

Heymanma 發表於 19-11-18 08:41
雖然係he,但全集都虐燦燦,唔sweet
咁慘架, 我仲諗住ENDING係燦燦期待可以一齊做好多野, 去好多地方, 點知又冷凍左女主(不過我仲未睇完)

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-11-18 09:07
咁慘架, 我仲諗住ENDING係燦燦期待可以一齊做好多野, 去好多地方, 點知又冷凍左女主(不過我仲未睇完)
...

韓網評論太合我心意,除了小池,沒啥可看 沒有誠意的結局

瑪瑙宮

Heymanma 發表於 19-11-18 14:24

...
本身對女主有D期望, 但睇左15集都唔覺得佢真係演到好愛小池嘅感覺, 好有距離感, 上次果套個女主做得好D

瑪瑙宮

女主成日好似對燦燦講野客客氣氣咁樣, 好同事FEEL

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-18 14:24

...

唔好啦掛!!

珍珠宮

雖然好似草草收場, 但都算是 Happy Ending!

男爵府

Pollyowen 發表於 19-11-18 14:27
女主成日好似對燦燦講野客客氣氣咁樣, 好同事FEEL

我已經好眼淺
但呢套真係喊唔出
同主角絕對有關

0404lau    發表於 19-11-22 11:21

瑪瑙宮

睇完ending,點解最後都冇深情激吻下?

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-11-18 22:18

咪就係咁俾人閙囉,唔應該kiss就kiss, 但結局就一個kiss都無

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-11-18 22:18

落雪 燦燦用大褸包著女主相擁,燦燦流完眼淚時,應該有激吻啦

瑪瑙宮

Heymanma 發表於 19-11-18 22:32
落雪 燦燦用大褸包著女主相擁,燦燦流完眼淚時,應該有激吻啦
係啦! 我仲諗有幕會影佢地互相幇對方戴手錶, 同埋要燦燦等女主咁多年

瑪瑙宮

Heymanma 發表於 19-11-18 22:29
咪就係咁俾人閙囉,唔應該kiss就kiss, 但結局就一個kiss都無
咪係囉, 之前明明佢地成日想KISS都因為怕熱唔敢KISS

珍珠宮

回覆 andyan324 的帖子

咁快又接劇,唔似小池一貫嘅作風喎

首頁

尾頁

跳至