自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

亞仔比我 捉住溫書

男爵府

返工。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

在家睇新聞

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Moonlight819 發表於 19-10-1 14:27
本來想到效外,但驚交通被塞,大部份商場又不開,所以去食自助餐,大家今天又做什麼呢?

...

細仔游泳比賽、泳池坐左一日

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

回覆樓主:

玩吓手机,睇吓电視,hea左一日

男爵府

去左TKO 千色店買野, 好多人, 證明仲有唔少本地人好有消費力, 包括 BK 一眾30K 文員

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

遊車河

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Moonlight819 發表於 19-10-1 14:27
本來想到效外,但驚交通被塞,大部份商場又不開,所以去食自助餐,大家今天又做什麼呢?

...

我落左街飲茶,去左圖書館睇書,同阿女出街買文具。同平時放假一樣。

我姐姐就竟然去左淺水灣玩水,仲準時返到屋企。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

朝早去咗商場食early lunch,同囡放一陣電就返屋企,預咗之後就唔會出街。
各位平安!

伯爵府

回覆樓主:

早上郊野公園,下午晏覺,晚上打邊爐

子爵府

同c6響屋企湊囡,跟住一齊出去跑步食野

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

用了個半小時由深水埗去粉嶺細佬家,轉頭封路又冇車,等到夜,老公放工車回家
但D仔女表弟妹,就有好充足時間玩,玩了近7小時
[img align=right][/img]

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

想出去跑步 但戰場距離我屋企10分鐘路程(by walk) ,所以最後在家做運動。。 跟住就煮下野食睇下書。。

無做既野係。。。睇新聞

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

溫書
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

2019新春慶豚圓

maymay220hk 發表於 19-10-1 21:34

係咪去九龍塘某國際學校?原本我小朋友都諗住今日參加比賽

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

一早落過街買野,之後留家做家務煮飯仔~

公爵府

maymay220hk 發表於 19-10-1 21:34

為什麼?

男爵府

2019新春慶豚圓

早餐同午餐都係海港城食,跟住去左amc玩。幸好全日交通暢順。去左成日街宜家好攰

子爵府

返工

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

在家 做哂所有家務,照顧幾隻食幾餐,溫書做功課,話咁快一日

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
Pepe ... 2 3
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊