網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有無淘過小童單車?問左好多間都話唔送集運倉,又無原因,大家知唔知道點解?有無邊間鋪係可以送到集運倉?
謝~

別墅

yimms 發表於 19-10-1 19:30
大家有無淘過小童單車?問左好多間都話唔送集運倉,又無原因,大家知唔知道點解?有無邊間鋪係可以送到集運 ...

去京東買直送

翡翠宮

大家有無淘過小童單車?問左好多間都話唔送集運倉,又無原因,大家知唔知道點解?有無邊間鋪係可以送到集運 ...

京東睇下,有¥30新人券、399減80及999減200,新人用Mastercard再減¥25。扣除運費優惠,畀¥100左右運費直送香港。

圖中示範自取及用上399減80券後¥372.5,未計Mastercard減¥25。

領券位:
https://3.cn/Pe3s6dH?_ts=1569909956160&utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

禁止訪問

大宅

直接下單送集運或下單時選寄香港,看一下運費先下單

別墅

lyh80115 發表於 19-10-1 20:40
京東睇下,有¥30新人券、399減80及999減200,新人用Mastercard再減¥25。扣除運費優惠,畀¥100左右運費 ...

我未領過新人券,請問在哪位置?條 link開不到

翡翠宮

Happiness101 發表於 19-11-2 23:09
我未領過新人券,請問在哪位置?條 link開不到

但你買過嘢唔係新人啦,除非用另一手機號再開户。有¥28券、運費券及2000減110。
https://3.cn/qMiy8VNW?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

別墅

lyh80115 發表於 19-11-2 23:13
但你買過嘢唔係新人啦,除非用另一手機號再開户。有¥28券、運費券及2000減110。
https://3.cn/qMiy8VNW?u ...

未買之前也找不到,都不知道這些券在哪裏找? 用另一個手機號碼註冊,用相同的master卡下單可以減20嗎?

翡翠宮

Happiness101 發表於 19-11-2 23:15
未買之前也找不到,都不知道這些券在哪裏找? 用另一個手機號碼註冊,用相同的master卡下單可以減20嗎?
...

呢次新人優惠係11月1日開始,京東Whatsapp群組有公佈。

睇條款係以京東ID計,咁用同一張Mastercard似乎無問題,最緊要你填完卡號後有顯示99減20。

別墅

lyh80115 發表於 19-11-2 23:20
呢次新人優惠係11月1日開始,京東Whatsapp群組有公佈。

睇條款係以京東ID計,咁用同一張Mastercard似乎無 ...

其實啲優惠券邊度搵? 因為而家睇睇下又有啲嘢等到雙11先至買,但要知道邊度搵券

翡翠宮

Happiness101 發表於 19-11-2 23:22
其實啲優惠券邊度搵? 因為而家睇睇下又有啲嘢等到雙11先至買,但要知道邊度搵券
...

好多時商品首頁就領到券;或者去領券中心有全品類券;618、雙11就去下唔同會場及港澳專區,可能有大額全品類券。

翡翠宮

Happiness101 發表於 19-11-2 23:22
...

今年好似興百億補貼,幾個網都見有。京東百億補貼區有啲券可以搶,我對呢個¥9.9、2.5kg冰糖橙好有興趣,打算搶下。之前買過真係好食,而且係京東快遞特快冷鏈配送。

子爵府

不如去declaration website睇下喇
網上買直屋企

男爵府

男爵府

lyh80115 發表於 19-10-1 20:40
京東睇下,有¥30新人券、399減80及999減200,新人用Mastercard再減¥25。扣除運費優惠,畀¥100左右運費 ...

請問註冊時要填郵箱,郵編,應該點填?
Thx

翡翠宮

cnyiris 發表於 19-11-6 18:29
請問註冊時要填郵箱,郵編,應該點填?
Thx

郵箱=email;郵編填000000

男爵府

lyh80115 發表於 19-11-6 19:23
郵箱=email;郵編填000000

Ic
Thx a lot

翡翠宮

cnyiris 發表於 19-11-6 19:24
Ic
Thx a lot

注册完攞新人禮包呀。有¥50運費券,加上滿199包10kg,大約可免17kg;又有張¥28無門檻券。

男爵府

lyh80115 發表於 19-11-6 19:27
注册完攞新人禮包呀。有¥50運費券,加上滿199包10kg,大約可免17kg;又有張¥28無門檻券。
...

Ok
摸索中

男爵府

lyh80115 發表於 19-11-6 19:27
...

OMG

首頁

尾頁

跳至