在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~part 147  

首頁
23456...99

尾頁

象牙宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-10-2 17:28
禾最剷係比姦人所害,見到面先講
叫將軍補償

水晶宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

原來開咗新版

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-10-2 19:18
原來開咗新版

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

啱啱先收工,好攰

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

剛食完dinner 回到家喇

水晶宮

我都係啱啱返到屋企

天珠殿

htts 發表於 19-10-2 21:43
剛食完dinner 回到家喇

今日都收得早喎

天珠殿

acbeans 發表於 19-10-3 00:16
我都係啱啱返到屋企

咁夜既

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-10-3 00:55
咁夜既

荃灣被堵塞

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-10-3 00:55
今日都收得早喎

係呀, 約左dinner 就等今天再做

寶石宮

姐姐day day 都唔知醒, 鬧鐘都無用, 我要day day knock door 叫, 佢仲要黑面。 我明白係早嘅, 6 點10am wake up, 亦叫佢之後可瞓返,,佢都依然唔起身。 我唔知點做

寶石宮

acbeans 發表於 19-10-3 01:44
荃灣被堵塞

我地d 閘機壞晒, 今早勉強整左1 - 2 個俾人出入, 我來緊6-7 公眾假仲要返工, 可能最早都收11pm, 都唔知到時如再攪,,我點回家

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

早晨

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 19-10-2 12:19
買左架, 佢唔肯上機乍

佢要business

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

htts 發表於 19-10-3 06:44
姐姐day day 都唔知醒, 鬧鐘都無用, 我要day day knock door 叫, 佢仲要黑面。 我明白係早嘅, 6 點10am wak ...

做咩要咁早起身?
出warning囉,3次

琥珀宮

回覆樓主:

餓蝦

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

htts 發表於 19-10-3 06:46
我地d 閘機壞晒, 今早勉強整左1 - 2 個俾人出入, 我來緊6-7 公眾假仲要返工, 可能最早都收11pm, 都唔知到 ...

我度算好正常

寶石宮

joannelai930 發表於 19-10-3 08:04
做咩要咁早起身?
出warning囉,3次

我估warn 都唔show 我喇
5 年喇

我要早返工,,佢幫我reheat 隔夜飯等我帶返office

寶石宮

pomanlife 發表於 19-10-3 08:05
我度算好正常

你就好啦

琥珀宮

htts 發表於 19-10-3 08:26
我估warn 都唔show 我喇
5 年喇

炒囉,你叫得佢,自己做啦

首頁
23456...99

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊