夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

炸彈媽 發表於 19-10-2 13:13
蠢唔緊要,但豬完仲要死撐同你咬先死
我嗰件就係咁

原來好多呢d男人我個個都係咁...嬲到震..

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

kaka_b 發表於 19-10-2 09:53
真係好嬲! 話說夜晚開冷氣訓, 但佢凌晨4點話凍就咁熄咗冷氣, 跟住就咁訓! D窗係關閉哂! 佢無諗過冇空氣, ...

我c6都係唔開窗可以訓十幾個鐘,唔怕焗。
我怕焗,一定開窗訓,佢唔開我開,又唔覺得關係蠢既,係佢習慣係咁。

別墅

真係好嬲! 話說夜晚開冷氣訓, 但佢凌晨4點話凍就咁熄咗冷氣, 跟住就咁訓! D窗係關閉哂! 佢無諗過冇空氣, ...

一係你試下好似我老公甘..我怕熱..佢怕凍...佢1年4季都用棉被..一人一張..

別墅

tszyin1015 發表於 19-10-12 08:22
原來好多呢d男人我個個都係咁...嬲到震..

唔上來睇都唔知 d男人甘怕凍又怕痛

大宅

2019勳章

ArieYi 發表於 19-10-12 09:15
唔上來睇都唔知 d男人甘怕凍又怕痛

唔係怕凍,係又蠢但又要死撐

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我老公都好蠢,非常激氣,已經不同他說話一星期了,免得自己激心,投降吧!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

好小事,提下佢,貼張post it 响個switch 度

大宅

我老公都會咁架,佢仲要係自己起身梳洗時覺得凍熄左,因為佢早過我返工的,我試過瞓左熱到濕晒又趕唔切沖涼返工,真係好忟。但講極都仍偶有發生,只係次變成極少。

我覺得未必關蠢事,佢只係瞓瞓下,曚曚曨曨覺得凍咪熄下佢,冇諗太多後果。

別墅

又唔使因為咁樣離婚既

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊