使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我星期一UPDATE左之後手機入唔到親子王國, 一入就彈APPS.

我試左剷左佢再裝都唔得, 我用IPHONE的

珍珠宮

紫翹 發表於 19-10-2 10:10
我星期一UPDATE左之後手機入唔到親子王國, 一入就彈APPS.

我試左剷左佢再裝都唔得, 我用IPHONE的 ...
無人UPDATE左之後用唔到?

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

我無update不過一路都有彈app(用iphone xs max)

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容 ( 如有 );
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-操作系統版本 ( IOS )。

珍珠宮

特派員 發表於 19-10-3 13:00
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯 ...
[size=0.9em]參與/回覆主題RE: 有無人UPDATE左親子王國個APPS之後彈APPS入唔到? [[url=]修改[/url]]

特派員 發表於 19-10-3 13:00
[quote]紫翹 發表於 19-10-2 10:10

-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);- 入BK時一想按入不同討論區會自動彈走
-問題截圖或錯誤訊息內容 ( 如有 );- 沒有錯誤訊息, 是在9/30更新BK後出現
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);- 必定
-手機型號;- IPHONE MG4F2ZP/A
-操作系統版本 ( IOS )。- ISO10.1.1.

特派員  謝謝  發表於 19-10-3 15:25

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位

程式開發員正努力解決有關問題,敬請耐心稍候。不便之處,敬請原諒!

首頁

尾頁

跳至