親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

(留意:skyscanner/trip.com/永安旅遊 全部都係同一間中資公司,驚就唔好用)

兩大一小 22/7-3/8 維珍 hkg-London direct flight 包行李 $11903 (已扣渣打卡 trip.com -$300 promo ) 機位3-3-3位

昨晚Skyscanner 見到以為trip.com bug fare 費事麻煩,今早仲見到(附圖),訂左45分鐘內出票,去Va官網查到status confirmed

我買完再查skyscanner/trip.com 都仲有,主要係 22/7 23/7 28/7 出發,3/8 4/8 5/8 回程

珍珠宮

我部電話都係大陸造,點算

子爵府

youhello507 發表於 19-10-2 12:02
我部電話都係大陸造,點算

可能有人會話盜取通話,電話訊息囉

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

maggie92 發表於 19-10-2 11:32
(留意:skyscanner/trip.com/永安旅遊 全部都係同一間中資公司,驚就唔好用)

兩大一小 22/7-3/8 維珍 hkg ...

我同你差不多時間去倫敦,我係19/7出發

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 12:43
我同你差不多時間去倫敦,我係19/7出發

係咪都係連稅5千樓下一位?我唸緊係咪東京奧運搶左d客,但官網/其他agency 又無咁平

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

maggie92 發表於 19-10-2 13:25
係咪都係連稅5千樓下一位?我唸緊係咪東京奧運搶左d客,但官網/其他agency 又無咁平
...

我要在瑞士轉機,倫敦去荷蘭回,成人$3700

珍珠宮

maggie92 發表於 19-10-2 13:25
...

出左飛就唔好理佢點解咁平

wcpcelia    發表於 19-10-2 14:47

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 13:29
出左飛就唔好理佢點解咁平

上年暑假我已經睇緊但direct flight 點都要八千頭仲未包行李,而家差不多半價

珍珠宮

maggie92 發表於 19-10-2 17:06
上年暑假我已經睇緊但direct flight 點都要八千頭仲未包行李,而家差不多半價
...

平過飛日本

珍珠宮

maggie92 發表於 19-10-2 17:06
...

酒店我hold左喇

子爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 17:15
酒店我hold左喇

請問有無酒店(最好包早餐,$1000樓下)推介下? 我想自駕去倫敦郊外,peppa pig / Thomas world 一帶, Cotswold… 連鎖 travelodge ok 嗎?

珍珠宮

maggie92 發表於 19-10-2 18:23
請問有無酒店(最好包早餐,$1000樓下)推介下? 我想自駕去倫敦郊外,peppa pig / Thomas world 一帶, C ...

我訂左premier inn, 會住7日倫敦,諗緊轉唔轉酒店

男爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 18:47
我訂左premier inn, 會住7日倫敦,諗緊轉唔轉酒店

我地又同路啦我30/7-12/8 London

珍珠宮

idaidang 發表於 19-10-2 20:28
我地又同路啦我30/7-12/8 London

真係好啦!同你咁有緣,你買左維珍?

男爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 20:52
真係好啦!同你咁有緣,你買左維珍?

剛剛買左維珍,好抵呀3大$14246

珍珠宮

idaidang 發表於 19-10-2 21:09

有人陪我傾下行程,不過今次冇緣相見,我27/7離開倫敦

珍珠宮

idaidang 發表於 19-10-2 21:09

我3大1小轉機就係你呢個價錢

男爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 21:27
我3大1小轉機就係你呢個價錢

你都好抵呀
我女去讀書,我帶佢去睇環境,順便去玩

珍珠宮

idaidang 發表於 19-10-2 21:29
你都好抵呀
我女去讀書,我帶佢去睇環境,順便去玩

summer course ? 咁快報左名?

男爵府

Lqueenie 發表於 19-10-2 21:31
summer course ? 咁快報左名?

唔係呀!去讀grade 9,考緊學校,見平買定機票先。我地一家去一轉,8月底女自己再飛。

首頁

尾頁

跳至