親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家有冇買到這個時段既機票?

我留意咗好耐,但無發覺有做特價啊!

用戶要求終止服務

牛年勳章

農歷新年無特價,只係睇價錢接唔接受到,雖然我唔係去沖繩。
未經許可,請勿轉載

禁止訪問

子爵府

大笨鐘 發表於 19-10-3 14:11
農歷新年無特價,只係睇價錢接唔接受到,雖然我唔係去沖繩。

Agree!農曆年去旅行一定貴,之前買完機票喺group開心share(我地幾個成日傾旅行飲飲食食的)其中一個覆我,話呢個價錢唔吸引,佢一定唔會買,留番彈藥執暑假尾好過
心諗咩料呀你,而家又唔係約你去,你咪唔好買囉老實講呢d日子去得旅行就預左,真係睇自己接唔接受到個價,要價錢吸引就等超閒日啦唔去旅行d錢就唔駛用架啦,有咩留唔留,我cny,easter同summer都去旅行呀,吹咩

大宅

回覆樓主:

新年冇特價,只有淡季平日有平

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

忌廉寶寶 發表於 19-10-17 02:33
Agree!農曆年去旅行一定貴,之前買完機票喺group開心share(我地幾個成日傾旅行飲飲食食的)其中一個覆我, ...

我今年新年去左沖繩2大2小坐港航$6118,不過今年一直留意住都無平

前幾日見peach特價又買左聖誕去 因為實在太平(2大2小每程加埋2件20kg行李, $3636) 忍唔住買左。

大宅

yuensiu 發表於 19-10-17 15:10
我今年新年去左沖繩2大2小坐港航$6118,不過今年一直留意住都無平

前幾日見peach特價又買左聖誕去 ...

請問你今年新年係邊幾日去? 嗰時應該涷,有咩景點玩?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

silly.cat 發表於 19-10-18 18:04
請問你今年新年係邊幾日去? 嗰時應該涷,有咩景點玩?

今年2/2去。個到早晚涼,我仔女只着bossini多功能擋風外套,凍再加風褸,下午有太陽熱到可以着短袖。

個次去左:
Day 1 ->到沖繩機場換enjoy pass->OTS取車->lunch 無添壽司->沖繩世界文化王國玉泉洞-> rizzan sea park hotel -> dinner 海の家

Day 2
->美麗海水族館+海豚體驗->lunch 燒肉本部牧場->古宇利大橋->古宇利海洋塔->金歸仁村城櫻花祭-> dinner 冨着58番地

Day 3
->萬座毛-> 名護aeon->orion啤酒廠->名護動植物公園->lunch 暖慕拉麵->名護菠蘿園->okinawa水果樂園->dinner ゆきの食堂 (yukino)

Day 4
->黑糖工廠-> round 1->lunch 鮮魚と魚の唐揚げ 琉球 ->南国製菓->酒店checkin->DFS還車->dinner 目利きの銀次 新都心本舗

Day 5 機場(9:15am前)

大宅

yuensiu 發表於 19-10-18 18:10
今年2/2去。個到早晚涼,我仔女只着bossini多功能擋風外套,凍再加風褸,下午有太陽熱到可以着短袖。

個次去 ...

Thanks for your info !

琥珀宮

yuensiu 發表於 19-10-17 15:10

前幾日見peach特價又買左聖誕去 ...
係啦!已經冇呢口價,所以我今年新年改咗去韓國。(年30晚出發)

珍珠宮

Cheuk2012 發表於 19-10-18 23:46
係啦!已經冇呢口價,所以我今年新年改咗去韓國。(年30晚出發)

怕凍我最後無買

男爵府

andyan324 發表於 19-10-18 23:50
怕凍我最後無買

真係會好凍 我都唔敢去買難受

珍珠宮

33154 發表於 19-10-19 07:58
真係會好凍 我都唔敢去買難受

湊住小朋友唔敢博
怕萬一唔舒服

珍珠宮

andyan324 發表於 19-10-18 23:50
怕凍我最後無買

me2我仔女氣管唔好,都好想帶佢地滑雪,我一直唔夠膽買韓國

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-10-19 10:00
me2我仔女氣管唔好,都好想帶佢地滑雪,我一直唔夠膽買韓國

我兩個都係
唯有等大小小先

男爵府

andyan324 發表於 19-10-19 09:32
湊住小朋友唔敢博
怕萬一唔舒服

係 本身我今年又係買左新年去韓國但因為有左又湊住個仔佢仲要得一歲 所以改左復活節假期去 4月都仲係凍冰冰

珍珠宮

33154 發表於 19-10-19 13:32
係 本身我今年又係買左新年去韓國但因為有左又湊住個仔佢仲要得一歲 所以改左復活節假期去 4月都仲係凍冰 ...

4月都好小小起碼舒服既溫度

男爵府

andyan324 發表於 19-10-19 14:03
4月都好小小起碼舒服既溫度

Btw 今朝的起心肝買機票 仲要踩正復活節四日去東京 一萬蚊有找兩大一細 減左價 前幾日睇仲係13000幾

首頁

尾頁

跳至