自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

xww 發表於 19-10-3 16:25
老公同我講,有個人鐘意佢并同佢表白!但老公當時冇拒絕,然後同佢表姐傾訴后,發信息拒絕佐果個女人,後來 ...

好明顯你老公係有鐘意佢
其實好多人覺得肉體上出軌先算出軌,但係我覺得精神上出軌都算出軌

可以約條女出來傾嗎?唔係日日纏住你老公,佢好容易心軟出事。

大宅

chupachup 發表於 19-10-3 21:12
有,但我係你的話會原諒同珍惜。
佢有正視問題同做正確決定,對你同個個女人都係好事。佢係無即刻拒絕,但 ...

講得好好(emoji)(emoji)

男爵府

我覺得你老公有鍾意佢,但未至於鍾意到會為她放棄大好家庭,問題係你接唔接受到?

洋房

好明顯有 sorry
不過佢識回頭是岸都好
加油!

別墅

lil_sis 發表於 19-10-4 18:17
呢度有冇C6可以回應下:點解有老婆嘅男人仲會接受野花

同感

別墅

老公同我講,有個人鐘意佢并同佢表白!但老公當時冇拒絕,然後同佢表姐傾訴后,發信息拒絕佐果個女人,後來 ...

精神上他一定是出軌!相信你一定很難受!但你一定要冷靜,你已經問過他,他都拒絕了所以你不要仲要成個顛婆去質問,不信他,影響你倆夫婦感情!你要暗地裏觀察住他!
同時,你自己要有心理準備,不要放太多感情
落去!自己要自強!要保持靚靚!
加油(emoji)

男爵府

hellohoma 發表於 19-10-3 16:30
鐘唔鐘意都好
既然佢都拒絕左個女仔
咁你又何必再同佢反面呢?

男爵府

你老公已經好好,你再嘈落去,佢只會覺得對家好!

別墅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

9999金 發表於 19-10-3 16:36
係有,但佢唔認,你亦無謂拆穿佢或要佢認。如果行到果一步,佢只會反感,有反效果。而家無事的話,讓時間沖 ...

贊成!最佳做法~除非你唔再愛佢

洋房

回覆樓主:

睇得出你老公鐘意你,問題係你鐘唔鐘意你老公?定鐘意自己?

子爵府

我朋友先生係好好先生,由二十年前結婚果日開始無名指都載住婚介,佢好上進~好顧家~人工比哂友人~又供個女去外國讀書~友人二十年做幸福少奶奶~突然有一日~老公 whatapps 出現左一個女仔~細佢十幾年~佢老公話個女仔只係前同事~佢只係工事上同佢分享開心和唔開心的事~係好深入的同事~無野~友人原諒左~亦接受四人行的關係~因个女仔也有家庭

子爵府

Celine524 發表於 19-10-5 14:15
我朋友先生係好好先生,由二十年前結婚果日開始無名指都載住婚介,佢好上進~好顧家~人工比哂友人~又供 ...

友人話佢真係唔知道佢老公原來返工今唔開心~亦唔知道佢升職係有幾辛苦~佢老公一直好盡責~俾好多家用~係心靈上有部份需要係個女仔比到佢~佢地心靈上互相取暖~無其他~

子爵府

yurijm 發表於 19-10-3 16:34
你地結婚幾耐先?
老實講,如果結婚得10年,佢居然會咁同另一個女人甜蜜煲電話粥
好難接受!

當發生在自己身上就唔可能今理智

子爵府

Acaciacacia 發表於 19-10-3 16:54
有鐘意,不過C6為了樓主決絕拒愛,咁樓主更要多支持多陪伴,你們夫妻打勝這場仗。切忌無理取鬧,這只會推個 ...

係~以大局為重

複式洋房

回覆樓主:

一定有鍾意過佢,不過如果還想繼續同老公行下去,佢又已回頭,就唔好再追問佢,再提起,免得佢有 藉口 話你唔信佢,揾反個女人!

別墅

Celine524 發表於 19-10-5 14:20
友人話佢真係唔知道佢老公原來返工今唔開心~亦唔知道佢升職係有幾辛苦~佢老公一直好盡責~俾好多家用~ ...

個人覺得,夫妻係可以共富貴同時亦會共患難!因我老公同你朋友有點唔同,因為我老公覺得佢開始对果女仔有野,所以就拒絕了,因為我老公都係好似你朋友咁樣開始的時候只係傾返學嘅嘢,傾傾吓就变咗啦,果女都有男朋友同個女架!我老公拒絕后又哭又鬧!

子爵府

xww 發表於 19-10-6 09:52
個人覺得,夫妻係可以共富貴同時亦會共患難!因我老公同你朋友有點唔同,因為我老公覺得佢開始对果女仔有 ...

其實怎樣是*有野,如何發現開始*有野。

別墅

Celine524 發表於 19-10-6 10:13
其實怎樣是*有野,如何發現開始*有野。

係我老公發現自己開始鐘意果個女人咯,

子爵府

xww 發表於 19-10-6 11:03
係我老公發現自己開始鐘意果個女人咯,

如果心掛掛,又好在乎對方什至發夢見到對方,應該係鐘意,有一個方法係 block 哂所有 whatapps, IG Facebook, 退學~斷尾

子爵府

其實真係好難受,佢明知自己老婆仔女,仲咁關心另一個女人,根本佢自己都鐘意左人啦。男人唔會浪費時間係一個自己唔鐘意既女人身上吧?
點都好,睇你肯唔肯為左保住個家,忍一忍,佢都算好好,只少佢無肉體出軌。又肯拒絕對方。

首頁

尾頁

跳至