親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

1mocha 發表於 19-12-26 15:47
好似好好玩咁。 咁一個房住4人?
請問你在那裡訂房?

另外多出既人既門票就係淘寶買, 星奇塔門口買飛好貴, 無分大人兒童票, 1米以下free,

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

esther_fong 發表於 19-12-26 15:50
我妹係大陸旅行社book, d微信群搵, 我係ctrip都見到有,你可以去睇睇。

謝謝你咁詳盡的介紹。 我們會一月中去。 本來只係去長隆。但係珠海找酒店時見到呢間。咁特別。想試吓。 聽完呢度的jm 介紹都覺得好吸引。
小朋友有中學有小學。 迫迫地都瞓到。
見到book 二房一廳要2xxx 比一間房貴好多。都係諗住book二間房算。

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

esther_fong 發表於 19-12-26 15:55
另外多出既人既門票就係淘寶買, 星奇塔門口買飛好貴, 無分大人兒童票, 1米以下free,
...

請問你訂房一間幾錢?係淘寶買的門票又幾多呢? 門票是否可玩二日。。

我現在問咗。一月中,星期一,800蚊跟你包的一樣。
提早買票95。 即場就99

伯爵府

1mocha 發表於 19-12-27 11:25

請問你訂房一間幾錢?係淘寶買的門票又幾多呢? 門票是否可玩 ...

房人仔600蚊, 門票150人仔兩張

我見上面有人提過hopetrip都有, 琴曰望過hkd 7xx 房

我地分別買左兩日門票, 去樂園門口拎票時個職員話酒店住客可以同前台講可以變成兩日入園, 不過我地都已經買左飛就無去證實。

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
esther_fong 發表於 19-12-27 12:10

房人仔600蚊, 門票150人仔兩張

冬天係未應該冇蚊?沖涼水夠暖嗎?謝謝!

伯爵府

發表於 前天 01:06 |顯示全部帖子
dodotin0505 發表於 20-1-15 16:55
冬天係未應該冇蚊?沖涼水夠暖嗎?謝謝!

夜晚我地係燒烤區都有蚊架。 日頭係星樂度玩就無蚊。 沖涼有熱水, 夠熱。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊