親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

coldmilktea 發表於 19-11-18 23:32
邊度book平?
我搵 Hopetri? 定 Package 星期六2日一夜($1620露營車款), 包2早2晚餐, 星奇塔入場2個, 觀光巴士2個,有唔同類型屋款,我唔知算唔算平

男爵府

whelan 發表於 19-11-19 09:29
星奇塔門口有間B DUCK 飲茶的吾錯, 還有廢水 GATHERING
有2家人的話BOOK 2房1廳木屋最正, 入面有滑梯
燒烤2 ...
我上次都有去B DUCK飲茶,好似開左無幾耐,D點心好精緻味道唔錯

禁止訪問

男爵府

sonanabea 發表於 19-11-19 14:00
total 用左大約幾錢?

2大1小 星期六 Package $1620 (包露營車一晚,早餐晚餐, 星奇塔入場劵, 觀光車)
港珠澳口岸來回$300幾
的士到星樂度一程 (約25分鐘) $75人仔, 回程$65人仔
星奇塔入場劵 $99.9 (Package包1大1小)
早餐晚餐無另收錢 (我仔仔130cm)
~基本消費大約HK$2200~

大宅

星奇塔門口有間B DUCK 飲茶的吾錯, 還有廢水 GATHERING
燒烤2 ...

獅門天地要撘車去嗎?網上唔覺有資料 係咪在星樂塔要買門票果度入面?

大宅

回覆樓主:

星樂度+長隆3日2夜(會睇馬戲)會唔會太趕?

男爵府

幸福BB豬 發表於 19-11-25 09:42
星樂度+長隆3日2夜(會睇馬戲)會唔會太趕?
睇你點玩法,你第一天可以早點到星樂度,check in後即去星奇塔玩,第二天中午在星樂度座觀光車去珠海長隆玩,長隆住一晚,又可以睇馬戲

子爵府

五香肉丁面 發表於 19-11-19 16:10
2大1小 星期六 Package $1620 (包露營車一晚,早餐晚餐, 星奇塔入場劵, 觀光車)
港珠澳口岸來回$300幾
的 ...

請問你個package 係邊度訂

男爵府

kit2011312 發表於 19-11-29 13:46
我PM你

複式洋房

五香肉丁面 發表於 19-12-2 16:03
我PM你

可以pm我嗎

男爵府

kit2011312 發表於 19-11-29 13:46

我也想要資料,可以pm,謝謝!

伯爵府

esther_fong 發表於 19-11-6 10:32
麻煩你玩完返黎分享下, 我BOOK左聖誕去, Thanks.

你玩完未?分享吓?

伯爵府

五香肉丁面 發表於 19-11-12 11:55
已玩完回來分享一吓,我今次住露營車,好好的體驗,仔仔超興奮,園內環境優美,出入座電瓶車好方便,隔離 ...

請問你從香港出發怎樣去?

伯爵府

燒烤2 ...

請問是否所有木屋也有滑梯。 有冇相睇吓?

侯爵府

1mocha 發表於 19-12-26 15:03
你玩完未?分享吓?

玩完啦, 附近都好荒蕪, 有幾間細餐廳食野, 有飲品機, 接待處有間蚊型超巿仔有少量野食, 杯面, 唔貴, 我住家庭集裝箱, 好大, 有一張碌架床, 1。2米濶, 另外一張5呎床, 一張4呎床。 星奇塔都幾好玩, 園內飲品唔貴, 有餐廳有野食3x蚊, 唔貴, 地方幾乾淨。 我係拱北口岸出發, 塔的左6x蚊, 不過你最好準備定詳細地址, 的士司機未必識。 回程我地call 滴滴, 5x蚊, 我地第二日都入左樂園玩, 酒店包既門票可以兩日入場, check in時影相, 入園時係部機做面容識別就可入場, 好方面。 我地4點幾回程call車都要等, 無車。 中午12點幾我家姐走時就好多車, 酒店有得幫call車,記得去拱北口岸同珠海口岸都係130蚊

伯爵府

esther_fong 發表於 19-12-26 15:23
玩完啦, 附近都好荒蕪, 有幾間細餐廳食野, 有飲品機, 接待處有間蚊型超巿仔有少量野食, 杯面, 唔貴, 我住 ...

謝謝你。咁你咁多人,book 咗幾多間房? 還是book 咗二房一廳。
我二個家庭4大4小。點book 好?
你有冇包埋早晚餐?請問早餐和晚餐ok 嗎?
請問你在那裡訂房?

侯爵府

1mocha 發表於 19-12-26 15:28

謝謝你。咁你咁多人,book 咗幾多間房? 還是book 咗二房一 ...

我地book左3間家庭集裝箱, 每間房包兩個早餐(無食), 兩張門票, 兩張咩咩橫琴咩遊車票(無坐), 我地租左架車自駕, 因為附近荒蕪, 租架車出係出出入入買野, 我妹係微信搵到間野訂燒烤食物送去酒店, 酒店既燒烤食品好貴, 又少款。 另外自駕去灣仔海鮮巿場買海鮮, 同去超巿, 第二朝揸車去買早餐返黎。 爐就要跟酒店租200蚊一個, 好細個, 我地租左2個爐, 有枱有椅,費用包埋清潔, 我地住二期唔可以係房門燒, 要去燒烤區, 酒店同星奇塔之間不斷有電車遊走, 有位就可上車, 免費, 或者你人多可以call酒店要車黎車你。

侯爵府

1mocha 發表於 19-12-26 15:28

謝謝你。咁你咁多人,book 咗幾多間房? 還是book 咗二房一 ...

兩個家庭4大4小, 你4小幾大? 如果要自己一人一張床, 咁book家庭集裝箱就very good, 房我只影左兩張相, 長方形,中間開門, 一邊係兩張床, 一邊碌架床, 廁所係中間對住大門, 分開兩個area

伯爵府

esther_fong 發表於 19-12-26 15:40
我地book左3間家庭集裝箱, 每間房包兩個早餐(無食), 兩張門票, 兩張咩咩橫琴咩遊車票(無坐), 我地租左架車 ...

好似好好玩咁。 咁一個房住4人?
請問你在那裡訂房?

侯爵府

1mocha 發表於 19-12-26 15:47
好似好好玩咁。 咁一個房住4人?
請問你在那裡訂房?

我妹係大陸旅行社book, d微信群搵, 我係ctrip都見到有,你可以去睇睇。

首頁

尾頁

跳至