使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

babytt2 發表於 19-10-23 12:11
iphone x, 狂彈 apps

最新 ios
你好,是否 13.1.3 ?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 19-10-23 12:28
你好,是否 13.1.3 ?
ios 12.4.2

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

pigpigyy 發表於 19-10-23 15:09
ios 12.4.2
你好,請問有沒有補充 ? 謝謝 !
Iphone 6
Ios 12.4.2
bk app ios v3.10.2
按論壇 - 正常
按主題 - 閃退 ( 無法看到內容 )
發表主題 - 正常

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 19-10-23 15:22
Iphone 6
Ios 12.4.2

Iphone 6
Ios 12.4.2
bk app ios v3.10.2
按論壇 - 正常 ---->暫時正常
按主題 - 閃退 ( 無法看到內容 )---->可以按入主題睇到內容, 但都試過彈出和全黑畫面
發表主題 - 正常---->暫時正常

最煩係廣告彈來彈去, 真係睇到頭暈

特派員  收到,謝謝  發表於 19-10-24 10:13

水晶宮

用iPad Update後好慢, 有d post仲睇唔到圖, 有個post d 相仲會歪咗, 如#3會見到#口d相

特派員  收到,謝謝  發表於 19-10-24 10:14

彩鑽殿

特派員 發表於 19-10-23 15:22
Iphone 6
Ios 12.4.2

請問幾時整好呢?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

DonnieBB 發表於 19-10-24 07:22
用iPad Update後好慢, 有d post仲睇唔到圖, 有個post d 相仲會歪咗, 如#3會見到#口d相
...

iPad 慢過龜

水晶宮

1928mickey 發表於 19-10-26 20:53
iPad 慢過龜

唔止啦, 好多圖都loading, 睇到都好迷離
出嘅內容唔同咗,圖一係我ipad睇, 圖二係Android 睇
搞到我睇唔明, 家下只用Android 上bk
原post:
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22862249

首頁

尾頁

跳至