自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

yuyu.c 發表於 19-10-18 22:43
之前ling同慧有幕對話,Ling有講過同個有婦之夫一齊。

係。Ling幾好戲喎

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

stagea 發表於 19-10-18 22:45
係。Ling幾好戲喎

見佢古古怪怪,原來真係做傻既

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

yuyu.c 發表於 19-10-18 22:48
見佢古古怪怪,原來真係做傻既

係喎。套戲舖排得幾好,引人入勝

水晶宮

stagea 發表於 19-10-18 22:49
係喎。套戲舖排得幾好,引人入勝

係呀,仲有亞澤,佢哋都做得好好,亞澤好變態。

琥珀宮

yuyu.c 發表於 19-10-18 22:51
係呀,仲有亞澤,佢哋都做得好好,亞澤好變態。

反而梁炳同女主馬馬地,其他女配都做得好,尤其是張慧儀

水晶宮

stagea 發表於 19-10-18 22:52
反而梁炳同女主馬馬地,其他女配都做得好,尤其是張慧儀
...

女主講野個咀怪怪地,好唔自然。張慧儀做女強人做得好似。

男爵府

估到係norman

但估唔到ling咁癲

琥珀宮

yuyu.c 發表於 19-10-18 22:59

係,女主啲戲唔覺得好,似讀書,仲要無乜表情,董敏莉都好過佢,但見到幾多人贊女主戲好,真係奇怪。

張好過佢好多

珍珠宮

yuyu.c 發表於 19-10-18 22:59

我記得張未復出前喺內地做生意,所以個格似,同埋好有女人味,好過好多後生女

珍珠宮

bunbunbunny 發表於 19-10-18 23:06
估到係norman

但估唔到ling咁癲

我未睇12⋯⋯
ling系邊個既小三?

男爵府

rex13 發表於 19-10-18 23:48
我未睇12⋯⋯
ling系邊個既小三?

Ling係Norman 其中一個小三

大宅

bon1007 發表於 19-10-18 15:19
睇D預告好似唔錯

係邊個位睇到預告

子爵府

KE_Lam 發表於 19-10-19 01:40
係邊個位睇到預告

上Facebook Viu tv睇到

子爵府

回覆樓主:

堅好睇,真係估唔到阿Ling

子爵府

stagea 發表於 19-10-18 23:25
係,女主啲戲唔覺得好,似讀書,仲要無乜表情,董敏莉都好過佢,但見到幾多人贊女主戲好,真係奇怪。

啲人多數係贊女主靚女,多過讚佢好戲

子爵府

小菜子 發表於 19-10-18 22:31
個蘿文咁多女鐘意佢

見倒想嘔,好冇說服力,呢個選角係咪有問題

琥珀宮

mini122 發表於 19-10-19 09:58

係咩

珍珠宮

tasa 發表於 19-10-19 01:35
Ling係Norman 其中一個小三

哦⋯⋯ling都怪怪的⋯

大宅

mini122 發表於 19-10-19 09:58

吾明點解佢做女主角? 之前都無見過佢?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

細細聲 發表於 19-10-19 10:24
吾明點解佢做女主角? 之前都無見過佢?

係囉。
可能我少見識

首頁

尾頁

跳至