夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我同老公分居已經半年,而且,已經入紙離婚。
當初佢因為小三放棄個家,怨過,鬧過。平靜落嚟,學會放手,活得自在,而家好似朋友咁樣相處。每個月電話問候一下,完全冇見約會見面。
最近,佢同小三應該出現咗問題,所以會同我傾吓呻吓。我亦叫佢好好珍惜,既然愛就唔好輕言放棄。可惜,佢俾小三趕走咗,我只可以盡力聽佢傾訴。
可惜,小三覺得佢同我復合,向我展開攻擊。佢發好多訊息俾我,包括佢哋愛的宣言及性愛短片。
其實小三已經得到佢想要嘅嘢,而我亦冇去打擾佢哋嘅生活,點解佢仲向我灑鹽,真係莫名其妙。

子爵府

畀面勳章

最有問題係你前夫,朝三暮四

男爵府

回覆樓主:

佢自己發瘋了,以為你唔理前夫佢就會自然返佢身邊,真係傻沒有她都會有别人,由其事當初佢地都係開始都係出軌,唔好理佢block左佢

大宅

回覆樓主:

等小三自己感受下當時佢地係點樣傷害你,呢啲咪就係報應。

子爵府

回覆樓主:

唔好理個賤佬啦 想坐正既小三不嬲都係顛雞既啦 唔係就唔做小三啦 保護自己好過 理佢地係浪費時間!

子爵府

回覆樓主:

一於多啲見前夫見面, 食飯, 等小3感受返, 又比前夫知道你最好, 但唔需要同返佢一齊

子爵府

佢可能好恨你 c6 , 想佢乜都無

珍珠宮

吾好理前夫,離左婚先算

大宅

HeiYeeMaMa 發表於 19-10-5 17:24
當初佢因為小三放棄個家,怨過,鬧過。平靜落嚟,學會放手, ...

分居只係半年...竟然可以朋友咁去相處?
最離奇係,佢同小三有問題又會打返比你,而你竟然又聽得入耳?
厲害!

珍珠宮

王國教室勳章

當初佢因為小三放棄個家,怨過,鬧過。平靜落嚟,學會放手, ...

發神經咩佢!避開佢哋,叫你前夫處理好至好再聯絡你,你好無辜呀

複式洋房

Cqy00 發表於 19-10-5 21:43

分居只係半年...竟然可以朋友咁去相處?

因為我早早已經放下恨,恨佢即係要成日記住佢,做咩要為咗佢哋嘅錯去罰自己。我同仔仔活得快樂自在,佢講咩都唔太重要。

複式洋房

Ashleycorina 發表於 19-10-5 23:27
發神經咩佢!避開佢哋,叫你前夫處理好至好再聯絡你,你好無辜呀

小三由始至終都係咁樣做,我連FB都改埋,佢都搵到我。
我寧願佢俾多啲相同片我,等我可以同朋友分享一下,與衆同樂

複式洋房

hebesiu 發表於 19-10-5 20:56
佢可能好恨你 c6 , 想佢乜都無

佢恨係應該嘅,因為佢都只不過係一件工具。

複式洋房

jeremylui83 發表於 19-10-5 17:37
最有問題係你前夫,朝三暮四

妳啱呀!所以,我一直都祝福佢哋。

大宅

個小三咁變態send 埋d性愛片比你?!你send比你前夫然後send番比小三d朋友睇啦!

男爵府

回覆樓主:

小三向妳灑鹽,猶如向妳示威,
推測她妒忌男方同前妻電話聯繫?

於是公開兩人訊息/親密片炫耀自己。
雖然你們不是復合,但如果一旦重燃的話,小三就覺得無面子。

這種女人行為不知廉恥兼低俗 !
無論做小三/正印/朋友/同事,都不值得進一步交往的。

對方亦涉及電話滋擾,
建議將她電話號碼封鎖拒接功能,
以後就收不到。

伯爵府

你會唔會太大方,我自問做不到!

洋房

回覆樓主:

吾好理前夫,離左婚先算

複式洋房

smile8899 發表於 19-10-6 12:37
吾好理前夫,離左婚先算

係!證據咁多

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好好保護自己,既然放下,就曬脱離場。唔好搞咩問候,食飯。被前夫再牽住你落去,對你無好處架

首頁

尾頁

跳至