夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Angelice-BeBe 發表於 19-10-6 13:36
好好保護自己,既然放下,就曬脱離場。唔好搞咩問候,食飯。被前夫再牽住你落去,對你無好處架
...

謝謝

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 HeiYeeMaMa 的帖子

佢咁喜歡分享,幫幫佢,將D相和片放去香討成人版

複式洋房

soso1227 發表於 19-10-6 18:09

佢咁喜歡分享,幫幫佢,將D相和片放去香討成人版

與衆同樂

子爵府

親子王國15週年勳章

莫名其妙係你前夫先啱,以為自己係情聖,人品比小三更差,小三明刀明槍,你前夫真正不知所謂

複式洋房

Jessie688 發表於 19-10-6 18:24
莫名其妙係你前夫先啱,以為自己係情聖,人品比小三更差,小三明刀明槍,你前夫真正不知所謂 ...

2個都天生一對,物以類聚

禁止訪問

畀面勳章

大宅

幫佢放上網,佢主動send比你,又係成人既性愛短片,並唔犯法!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

HeiYeeMaMa 發表於 19-10-5 17:24
我同老公分居已經半年,而且,已經入紙離婚。
當初佢因為小三放棄個家,怨過,鬧過。平靜落嚟,學會放手, ...

抵死!抵死,抵死!最完美的悲慘收場!

禁止訪問

琥珀宮

回覆樓主:

離咗婚就同前夫割蓆啦,渣男話之佢同小三點,俾人趕出街早知今日何必當初

大宅

你地有無小朋友呀?d男人係好怪,有小三已成全埋佢地,但又成日借d意揾話題同正印講。千萬唔好上佢當就得

伯爵府

HeiYeeMaMa 發表於 19-10-5 17:24
我同老公分居已經半年,而且,已經入紙離婚。
當初佢因為小三放棄個家,怨過,鬧過。平靜落嚟,學會放手, ...

小三可能知道你同前夫聯絡所以怕你地複合,呢個誤會係由你嘅行為引發佢嘅妒忌。所以你唔應該同前夫傾咁多嘢,只傾離婚事情同子女問題就算。再咁樣落去你雖然無諗複合,但你會引導小三會諗,甚至你前夫同小三講過你好過小三之類說話,最後前夫可能會追返你轉頭。

複式洋房

yybaby2016 發表於 19-10-7 09:59

你地有無小朋友呀?d男人係好怪,有小三已成全埋佢地,但又成日借d意揾話題同正印 ...

有個15個月大嘅小朋友
唔會啦!佢哋2個嘅行為真係超乎正常人

大宅

我同你情況類似🤣,又係分左居半年,b都係15個月,但未搞離婚手續😅

複式洋房

yybaby2016 發表於 19-10-7 12:05

我同你情況類似🤣,又係分左居半年,b都係15個月,但未搞離婚手續&#128517 ...

我哋為咗BB努力呀

大宅

Send晒D片同騷擾你都唔代表個男人會返佢身邊wor

子爵府

咁不如唔好再聽個衰人講心事啦,要傾就傾離婚同小朋友既野算啦。
遠離個賤男同賤小三,好好生活,無謂再比佢地煩住。

首頁

尾頁

跳至