使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

講真。。。真係好煩。我明要賣廣告,不過可唔可以改善吓

特派員  你好,ios v3.10.2已推出,請更新後再嘗試,謝謝!  發表於 19-10-18 17:40

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

真係好死煩

特派員  你好,v3.10.2已推出,請更新後再嘗試,謝謝!  發表於 19-10-18 17:40

男爵府

2019勳章

好煩厭,跳到頭暈

特派員  你好,v3.10.2已推出,請更新後再嘗試,謝謝!  發表於 19-10-18 17:41

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

趕客呀

公爵府

好鬼煩,彈嚟彈去

彩鑽殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好煩

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

嚴重影響眼晴
暫時不入來了
HIMMAMA3  男爵府

瑪瑙宮

mizuho 發表於 19-10-6 11:53
iOS同Android係2個唔同嘅app,code logic可能唔一樣,亦有可能你還未update而已

我知,梗係兩個唔同啦,所以咪話安卓無事囉,樓上嗰d我見用iphone(ios)吖麻

大宅

2019新春慶豚圓

廣告版面唔止一半. 係75%!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

管理員

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

各位

程式開發員正努力改善廣告的呈現方式,敬請耐心稍候。不便之處,敬請原諒!

管理員

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

mickeywinnie3 發表於 19-10-6 11:36
眼花了
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處,請見諒 !

男爵府

特派員 發表於 19-10-18 11:36
你好,BK iPhone app v3.10.2 已推出,是次版本已調整廣告顯示方式,現可於 App Store 內更新,不便之處, ...

謝謝接受意見,新版本將廣告問題處理了,現在behavior可以接受。
另外仲有個quick exit嘅bug需要看看,可以試試repro steps:回覆內容500+bites,submit後會閃退。

特派員  你好,已通知跟進,謝謝。  發表於 19-10-22 12:37

管理員

mizuho 發表於 19-10-19 05:11
謝謝接受意見,新版本將廣告問題處理了,現在behavior可以接受。
另外仲有個quick exit嘅bug需要看看,可 ...

你好,請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
-手機型號
-手機作業系統版本
-是否回覆字元超過500+才出現閃退

大宅

2019勳章

回覆樓主:

android 都有大幅廣告不停咁跳。scroll down skip 左個廣告,1秒後又跳出來,要不停咁scroll down 先睇到幾個posts,十分討厭

男爵府

kwclau 發表於 19-10-23 15:38
android 都有大幅廣告不停咁跳。scroll down skip 左個廣告,1秒後又跳出來,要不停咁scroll down 先睇到幾 ...

一日十幾版

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

特派員 發表於 19-10-23 12:13
你好,請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
-手機型號
-手機作業系統版本

PM了
不一定是500 bites(不是字),試過少於都有問題
submit commit後出現閃退
看看commit後嘅exception handling點寫

特派員  收到,謝謝  發表於 19-10-24 10:15

男爵府

2019新春慶豚圓

好眼花!唔知睇到邊行

特派員  你好,請將 bk ios v3.10.1 更新至 v3.10.2,謝謝  發表於 19-10-24 14:46

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊