時政擂台

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
盡我一己之力,發放正能量!

子爵府

2021勳章

baby_jkk 發表於 19-10-6 15:38
呢排成日見到呢套電影係ig出現,講到佢邪惡得嚟好正,然後又見到啲comment係好欣賞佢,再繼而講到香港人要 ...

班暴徒已經入哂去虛擬世界

男爵府

2021勳章

ig 勁多post
好反感....

伯爵府

2022勳章 2021勳章 玩具勳章 畀面勳章

ABCBerry 發表於 19-10-6 17:24
ig 勁多post
好反感....

係!啲comment重好恐怖,完全係破壞性思想。以前啲人唔敢咁揚講啲咁嘅說話,而家真係肆無忌憚!好多啲冇建設性消極負面comment,害人不利己嘅諗法真係令人心寒

公爵府

2021勳章

amoiarisu 發表於 19-10-6 16:56
儍啦, 你見共產黨班老野, 就知做壞事至可以長命百歲.

暴徒唔知有無機會老,或者獄中渡過老年

禁止訪問

公爵府

amoiarisu 發表於 19-10-6 16:56
儍啦, 你見共產黨班老野, 就知做壞事至可以長命百歲.

咁你又會有幾長命?

禁止訪問

複式洋房

26樓真是没文化又没醫学知識,可怕
力微任重久神疲,再竭衰庸定不支。苟利國家生死以,豈因禍福避趨之!
謫居正是君恩厚,養拙剛於戍卒宜。
戲與山妻談故事,試吟斷送老頭皮。

公爵府

amoiarisu 發表於 19-10-6 19:45
唔知架
但一定會比你長命多一日, 送埋你最後一程.

哦!咁以你角度你咁長命一定好共產思想,祝你長命百歲。

BTW,咀咒人只會顯得你8婆兼小家。

水晶宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

又係自我催眠,把自己明知做錯的事,用一樣野去合理化佢,令自己內疚感減少,所有甲曱唔死都有一定程度的精神病,仲話自己係未來主人翁,係青山常客就真。

首頁

尾頁

跳至