時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

依家佢App 話今晚9pm 收都太夜,應一入夜就停!

大宅

Happy8861 發表於 19-10-6 16:04

晨早都話唔好開番地鐵架啦!荔景站有列車出軌

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191006/bkn-20191006181538385-1006_00822_001.html

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

應該逢遊行都吾開

大宅

回覆樓主:

真係唔讚成MTR重開,荔景又發生事故…

公爵府

其實最少依幾日都唔應該開

大宅

回覆樓主:

全線停駛一段時間啦,等全香港市民包括死曱甴再冇方便嘅交通工具

大宅

zaza0427 發表於 19-10-6 19:03
應該逢遊行都吾開

曱甴喜歡攬抄嘛,唔開OK喎!
反正佢哋出來横行正常市民都留响屋企!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

贊成停駛一排,咁心急開返,轉頭又被打爛

大宅

mayuenhk 發表於 19-10-6 19:12
其實最少依幾日都唔應該開

都唔知佢急嘜?!呢兩日係假期,大部份人都放假,而小部份要番工嘅人相信坐巴士都OK,最多用多D D時間。

應避開曱甴+做好檢測先,待星期二多人返工至適量開番!

唉,真係無言

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

唔應該咁快開返,停多幾日,等嗰班支持曱甴嘅傻瓜,睇清楚佢哋ge惡行,點樣令到自己唔方便,唔好以為暴徒真係一塊玻璃都冇打爛過

大宅

都話停三日

伯爵府

直情成個月都唔好開,d 和理非唔比佢知道焦土係點,佢地會繼續盲撐的

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

唔明點解今日開!
開唻做乜?!
好多個站都無開!不如好好地,停2、3日全日去檢視,再出報告再預計要停多幾耐!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

停駛直至風波完結,雖然影響好大,但總好搞出人命先後悔

首頁

尾頁

跳至