自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人知道現旺角或附近有冇27號巴士?謝謝

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

有27,但改道,唔知點改法,你打上九巴hotline問

大宅

靚豬豬 發表於 19-10-6 20:59

先多謝你的回覆,我已經打過去九巴問,但打極都唔通

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 19-10-6 20:59

呢架?

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

B^^Sa 發表於 19-10-6 21:00
九巴APP/網有得 "即時對話" (send msg) 但有時多人問, 要等好耐先有staff

標題可唔可以講清楚D?

點解講2個人相似要話"唔覺, 佢靚D, 佢眼大D..." 而家講相似, 唔係一樣, 唔係鬥靚

子爵府

B^^Sa 發表於 19-10-6 21:00
九巴app/網有得 "即時對話" (SEND MSG), 不過有時多人問可能要等好耐先有STAFF

標題可唔可以講清楚D?

點解講2個人相似要話"唔覺, 佢靚D, 佢眼大D..." 而家講相似, 唔係一樣, 唔係鬥靚

大宅

ot3 發表於 19-10-6 21:03
九巴APP/網有得 "即時對話" (send msg) 但有時多人問, 要等好耐先有staff

好好!我現試下,多謝以上咁多位

wcpcelia    發表於 19-10-7 09:57

首頁

尾頁

跳至